logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Xavi Ortega pren el relleu de Manel Garcia al CF Caldes

Publicat per: redaccio 7 d'octubre de 2016


Garcia posa fi a cinc anys de mandat per motius personals i Ortega assumeix la presidència en funcions. El club vallesà ha viscut la millor època de la història durant aquest quinquenni

TONI CANYAMERAS @canyameridis71
Així simbolitzen Garcia i Ortega el relleu a la presidència // FOTO: CF Caldes

Així simbolitzen Garcia i Ortega el relleu a la presidència // FOTO: CF Caldes

Xavi Ortega substitueix Manel Garcia com a president del CF Caldes. Garcia, després de cinc anys al capdavant del club, decideix abandonar el càrrec per motius personals i serà rellevat pel fins ara responsable de l’àrea social tal i com es va aprovar en l’Assamblea de Socis del passat divendres. Ortega passa a ser el president en funcions del CF Caldes fins que se celebrin les eleccions el proper mes de juny. De moment, s’hi presenta ell com a únic candidat.

Manel Garcia ha encapçalat la junta directiva que va entrar el maig del 2011 durant cinc anys i, raons personals, així com el desgast del càrrec, li han portat a renunciar abans de la fi del mandat: ‘’Després de tot aquest temps començo a estar cansat i tinc a més a més una sèrie de motius personals que m’han portat a presentar la dimissió, ja que si a un lloc no hi puc treballar al 100% no hi puc estar’’, argumenta el ja ex-president del CF Caldes, que no ha intervingut en el projecte del club per aquesta temporada.

El millor Caldes de la història

Garcia, que tanca la seva tercera etapa com a màxim dirigent de l’entitat després d’exercir com a tal en el període1980-1988 i el comprès entre 1990 i 1992, ha dut el Caldes a viure la millor època de la seva història ja que, després de pujar el curs 13-14, el primer equip encadena tres temporades a Segona Catalana, una categoria en què tan sols s’havia pogut competir un any -el curs 93-94- en l’equivalent de llavors, la Primera Regional.

Tanmateix, el creixement també ha estat protagonista en el futbol base, ja que avui el CF Caldes té equips a Primera en moltes edats -juvenils, cadets i infantils-, i ha arribat a assolir categories inèdites com la Preferent en juvenils. En benjamins i alevins, actualment amb dos conjunts de cada categoria a Segona, s’ha competit també a Primera. En arribar l’actual junta, tots els equips del club calderí estaven en les últimes categories, tret de l’aleví A, que competia a Segona.

El més important, però, ha estat l’augment de la massa social: de 37 a 65 socis i de 86 a més de 200 nens, encara que l’any del centenari, el 2013, el futbol base va tenir fins a 260 nois. El ja ex-president vol agrair als seus companys de junta la feina realitzada: ‘’No només sóc jo, sino totes les persones que han format aquest equip les que han fet possible que el Caldes hagi arribat on mai havia estat. Vull donar les gràcies a tots ells’’, assenyala Manel Garcia, que considera que li ha quedat una gran assignatura pendent durant la seva gestió: ‘’Vam agafar el club amb dèficit i malauradament no el podrem eixugar del tot però serà menor que el que ens vam trobar’’.

‘’Xavi Ortega prendrà bones decisions pel club’’

El substitut de Garcia en la presidència del CF Caldes fins la fi de l’actual mandat, el juny de 2017, serà Xavi Ortega, fins ara responsable de l’àrea social: ‘’Tinc amistat amb el Xavi de fa moltíssims anys, l’he vist néixer. És una persona que és de Caldes, que estima el club i que per tant segur que totes les decisions que prengui seran bones per l’entitat’’, assegura l’ex-dirigent. Ortega exercirà de president en funcions fins que se celebrin les eleccions el juny de 2017, en què ell és de moment l’únic candidat. L’aspirant a la presidència del club vallesà pel proper mandat només té paraules de gratitud pel que ha estat company seu de junta durant cinc anys:

‘’La feina que ha fet el Manel és impagable. Arribar a tenir 260 nens al futbol base i aconseguir les categories que hem assolit és molt complicat. Només es pot arribar a això estant el peu del canó com ha estat ell tot aquest temps i tots els membres de la junta que han aportat el seu granet de sorra’’, destaca el de Caldes de Montbui. Ortega, que es fixa com a objectiu en aquest últim any de mandat abans de les eleccions ‘’intentar deixar els comptes de la manera més adequada possible perquè el qui arribi trobi el club en una situació econòmica òptima’’, presidirà una junta en la que segueixen la resta de membres, a més d’ell mateix: Agustí Abad, José Gómez, Paco Orís i Diego Adán.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies