logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Vuit setmanes per complir el gran repte del Mollerussa

Publicat per: Manuel Segura Martinez 5 d'abril de 2018


És el segon millor equip de la Segona Catalana, però l'únic que fins ara no ha conegut la derrota. El Club Futbol Juventut Mollerussa acaricia l'ascens a Primera encara que, com a tots, encara li quedin vuit jornades perquè s'acabi la Lliga

@ManuelSeguraM 

19 triomfs i 7 empats del CFJMollerussa aquesta temporada/ FOTO: CFJ MOLLERUSSA

Escolllida com a millor entitat esportiva de Catalunya en 1988, amb l'històric ascens a Tercera (1984), a Segona B (1988) i a Segona A (1989), el Mollerussa sap que estan molt a prop de tornar a Primera Catalana i començar a recuperar terreny. Únic equip invicte en 26 jornades de competició (19 triomfs i 7 empats), segon màxim realitzador (62) de la Segona Catalana (superat pel Girona B amb 65 gols i 68 punts) -amb 4 punts menys que els gironins-, els jugadors que dirigeixen Josep MªTurull/David Biosca són intractables.

Amb 19 gols en contra (6 rebuts en el Municipal), un més que el seu perseguidor Tàrrega (Grup V) i que el Bescanó (Grup I) han sumat 32 punts a casa per 30 fora. Els vuit partits que resten per acabar la Lliga, amb 7 punts més que el segon, i vist el calendari pendent porten a l'equip capdavanter d'aquest Grup V a calcular molt de pressa aquest títol de campió.

Molta igualtat menys Vilanova i Girona B

En la resta de grups d'aquesta Segona Catalana hi ha molta igualtat menys en el III on Vilanova Geltrú li treu 10 a Rubí i 11 a Begues; per cert, ningú ha pogut guanyar en el Municipal Parc del Garraf als d'Agustín Isabel (12 triomfs per 1 empat). També el filial del Girona mostra el seu poder en el Grup I amb 12 punts de marge sobre el Bescanó (56). Només Cassà (a casa) i a Bescanó s'han produït les dues úniques derrotes per part dels d'Axel Vizuete.

En el Grup II són tres punts la referència que separen al capdavanter EE Guineueta de la EF Mataró. Això significa que hi haurà lluita garantida fins al final per aquestes dues places de glòria i sense despistar-se, doncs vénen forts Argentona i Europa B. Com també ocorre en el Grup IV on Sabadell Nord (59) treu 1 punt a Parets i 3 a Tona, tercer classificat. Els de Ca N'Oriac saben que no hi ha res garantit i el calendari els té reservat un apassionant duel amb els de Parets en la penúltima jornada de competició.

El Cambrils Unió té i tindrà una seriosa lluita en el Grup VI/ FOTO: CAMBRILS UNIÓ

El mateix succeeix en el grup VI on mana Cambrils Unió amb 57 punts, 2 més que Amposta i 6 més que Gandesa. Amb 24 en joc, els de Gabriel Amores hauran d'esperar a casa a l'actual tercer classificat com a xoc, en principi, més complicat.

Vuit jornades, 24 punts, molt per discutir encara que dels sis líders de la Segona Catalana només Girona B i Vilanova Geltrú reinicien aquest cap de setmana la Lliga amb el sabor al seu últim triomf.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies