logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Villar paralitza la vida del futbol

Publicat per: Manuel Segura Martinez 18 de juliol de 2017


La detenció d'Ángel María Villar deixa al futbol espanyol en una situació de paràlisi inesperada. Encara que el calendari professional podria ser resolt per la via de LaLiga, una altra cosa ben diferent és la Segona B i la Tercera. En la FCF esperen notícies

@ManuelSeguraM 
Subies amb el president de la RFEF, Ángel Villar / FOTO: FCF

Subies amb el president de la RFEF, Ángel Villar / FOTO: FCF

La irrupció de l'UCO (Unitat Central Operativa) de la Guàrdia Civil a Las Rozas i la posterior detenció del president Ángel Villar, el seu fill, i un parell de directius més han deixat inactiu i expectant al futbol espanyol.

Pendents de l'Assemblea del dijous 20, ja desconvocada per la mateixa RFEF, ningú coneix, ara per ara, com es van a desenvolupar els esdeveniments. A Catalunya hi ha hagut registre en la Mutualitat de Futbolistes, que no en la Federació de Sicília, encara que el pas de la Guàrdia Civil ha estat ràpid i concret.

PRUDÈNCIA

Des de l'instant en què es va tenir coneixement de la detenció de Villar, la Federació Catalana ha preferit esperar novetats, no realitzar cap manifestació i intentar donar resposta a les múltiples trucades de clubs que s'han interessat per la 'moguda' federativa.

Pendents de la composició del calendari tant en el futbol professional com en l'amateur, així com de tot l'assumpte de subvencions i temes relacionats amb les liquidacions de les temporades, els clubs es mantenen en una inquieta realitat que només el temps aclarirà. Ara per ara, el president de la FCF, Andreu Subies, espera esdeveniments.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies