logo
Fiatc BarnaPorters FCF

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Fernando Velillas: “Jo aposto per jugar la promoció d'ascens”

Publicat per: redaccio 13 d'abril de 2016


És un dels grans 'killers' de la Tercera Divisió. Porta 11 gols, els mateixos amb els quals va acabar la temporada passada en la Montanyesa, però cada vegada que marca Fernando Velillas són grans gols

@ManuelSeguraM

Fernando Velillas, gols per la Montañesa / FOTO: CLUB

Fernando Velillas, gols per la Montañesa / FOTO: CLUB

No tothom pot treure pit i dir que ha marcat cinc gols en un partit internacional oficial. Fernando Velillas, sí. Li va clavar cinc (o quatre + 1?) a un combinat difícil de retenir (Telenesti) un llunyà 25/09/2014 i segueix sumant. De fet, sempre ha marcat gols des que va començar a l'Escola Guineueta per seguir per Almeda, Canyelles (dues etapes), Turó de la Peira, Canonja, Júpiter, Badalona, Cerdanyola, Martinenc i en el passat 2015, Montañesa. En l'horitzó, a només un punt, la promoció d'ascens a Segona B.

“Jo no ficaré a ningú en cap lloc, en tot cas ho farà l'equip”, comenta Fernando qui tira de manual amb les primeres preguntes. “Estic content amb la temporada que ens està sortint, estem treballant bé, doncs comencem amb la idea de salvar-nos i ara estem aquí lluitant per la promoció d'ascens”, afegeix. El rotund 3-0 enfront del Sant Andreu “ha estat molt important, pel rival, perquè venien de ficar set gols i perquè així els deixem a nou punts”.

Precisament va ser Velillas qui va tancar el 3-0 amb un gol d'artista, l'onzè aquesta temporada “en la qual jugo més d'extrem que de punta. Els gols ens importen a tots encara que es marquin amb el cul o de rebot”. Després d'una derrota i dos empats, els d'Escudero afrontaven la cita en el fortí de Nou Barris -ens sentim molt bé en el nostre camp”-, sabedors que el triomf els podria disparar en les seves intencions.

 

“Només hem perdut un partit davant el Gavà. Ara Nou Barris és molt diferent. La gespa és espectacular i les dimensions del camp les coneixem molt bé”. I, a més, el factor ambiental. L'afició “és la millor que conec i he conegut. Sempre estan amb nosaltres. Ja sé que no hi ha terme mitjà, però així és el futbol i notem que sempre estan amb nosaltres”.

Com ho estan les seves dos grans admiradores, la seva dona i la seva filla “als qui sempre dedico els meus gols i tot. La meva dona és una gran crítica meva i l'hi agraeixo perquè sempre em diu el que veu i pensa”. I el que penses a la Montanyesa és que “encara ens queden cinc partits per davant. Jo aposto per jugar la promoció d'ascens, seria molt bonic poder jugar aquesta promoció i ho intentarem fins al final”.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies