logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Valencians i aragonesos acompanyaran els catalans al grup 3 de la #2b

Publicat per: Jordi Mestres Rius 10 de juliol de 2019


Les quatre lligues de Segona B ja estan definides. Set equips de la Comunitat Valenciana i dos aragonesos formaran grup amb els 11 catalans. Des del 2007 els balears sempre havien estat al grup 3; el sorteig del calendari serà el dilluns 15

JORDI MESTRES @jordimestres7
El Prat torna a Segona B

El Prat torna a Segona B dos anys després // FOTO: Jordi Mestres

Fumata blanca a Las Rozas. Avui han quedat definits els quatre grups de Segona B. Els 80 equips de la categoria ja estan enquadrats i hi ha hagut sorpreses realment rellevants. La més notòria és el canvi dels tres equips de les Illes Balears de l’habitual grup 3 al grup 1.

D’aquesta manera, el 3 estarà format per equips de tres comunitats autònomes. Predominen els catalans (11), però també hi ha l’habitual presència de la Comunitat Valenciana (2). Els dos aragonesos, Ebro i Ejea, completen el grup per a arribar als 20 equips.

Les distàncies més grans són les que s’hauran de recórrer per a arribar als estadis dels equips alacantins. Hércules, La Nucía i, sobretot, l’Orihuela. El mític Los Arcos, tocant a Múrcia, serà el punt més llunyà que hauran de visitar els catalans. Tocarà canviar els avions de les balears pels viatges en autocar per l’AP7 per anar a la Comunitat Valenciana i l’AP2 per viatjar cap a Aragó.

El que està clar és que aquesta serà una temporada idònia per a que els nostres assoleixin bons resultats. Simplement, per una qüestió estadística. I és que més de la meitat de la lliga són equips catalans. Nàstic, Reus, Barça B, Espanyol B, Lleida Esportiu, Badalona, Cornellà, Sabadell, Prat, Llagostera i Olot.

La lliga tindrà dos equips provinents de LaLiga 1I2I3 (Nàstic i Reus) i quatre ascendits de Tercera Divisió (Orihuela, La Nucía, Prat i Llagostera). Hi haurà 14 camps de gespa natural i 6 d’artificial. La presència de filials serà de sis en total.

 

Grup 3 2019/20

11 catalans

Nàstic

Reus

Barça B

Espanyol B

Lleida Esportiu

Badalona

Cornellà

Sabadell

Prat

Llagostera

Olot

7 equips de la Comunitat Valenciana

Villarreal B

Castellón

Valencia-Mestalla

Atlético Levante

Hércules

La Nucía

Orihuela

2 aragonesos

Ebro

Ejea

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies