logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Una Lliga nacional juvenil de 20 equips

Publicat per: redaccio 12 de juny de 2020


4 nouvinguts, 5 filials, i 11 potents rivals completaran un grup molt interesant en la Lliga Nacional 2020-2021, sense que se sàpiga encara ni inici ni final de temporada. Tot això ho analitza un luxe de tècnic com és Kiku Parcerisas Girbau, ara ‘scouting’ al Girona

KIKU PARCERISAS
Kiku Parcerisas, Girona, LNJ

Kiku Parcerisas, ara al Girona // FOTO: Pedro González

La temporada 2019/2020, tot i estar encara a 10 de juny, fa temps que va quedar finalitzada. Una llàstima ja que concretament a Lliga Nacional quedaven moltes coses per decidir, sobretot a la part baixa amb molts equips implicats.

Primer de tot donar la meva enhorabona als dos equips que han aconseguit la fita de pujar a la Divisió d’ honor Juvenil, on sobretot el CE Sabadell amb Miki Lladó al capdavant van ser un equip molt complert i molt ben treballat i al Cerdanyola del Vallés FC que van demostrar com la solidesa defensiva, el ser un grup unit i no deixar de somniar et pot portar a aconseguir fites on ningú ho podia esperar sent un recent ascendit.

La temporada 20/21, de moment amb l’ incertesa de quan començarà i amb quin format, però com sempre apassionant i molt competida, amb grans equips i grans entrenadors. Hi tindrem 20 equips, on hi podrà passar qualsevol cosa, com sempre, hi trobarem agradables sorpreses.

Ens trobarem a equips que venen de preferent i que porten anys fent molt bé les coses per a assolir estar a aquesta categoria com són La Floresta que de ben segur podrà fer una bona plantilla en la zona de Tarragona i amb la il·lusió i la força que et dóna un ascens com aquest podrà donar molta guerra.

El Manlleu serà un dur competidor, demostrant el gran creixement que està fent el club; el Jàbac Terrassa “B” que tindrà jugadors de molt talent, joves i amb ganes de demostrar que volen estar al seu equip “A” de divisió d’ honor, sent molt forts al seu camp i que el tindran dominat i per últim la UE Sants, amb un gran entrenador com Ángel Gálvez que porta molts anys demostrant la seva vàlua amb un gran treball i mai donar-se per vençut.

Manlleu,. LNJ

El Manlleu de Xavi Navarro estrenarà categoria // FOTO: E. Berzosa

Com a favorits a ser campions, sota la meva opinió hi trobarem als equips “B” de canteres de clubs professionals com Girona FC, RCD Espanyol i el FC Barcelona que lluitaran, de ben segur per disputar-se la Lliga Nacional. Alhora s’hi colaran, com ha passat en darreres temporades, equips molt forts que lluitaran per la categoria reina del futbol Juvenil i amb opcions per a ser campions algun d’ ells. Pel que pot semblar, a priori, Gimnàstic de Manresa, CF Badalona i UE Sant Andreu poden ser alguns d’ aquests equips.

Sense oblidar-nos que en aquesta categoria, sempre hi trobem equips que són revelació i equips amb moltes temporades en ella que podran, de ben segur, disputar l’ anhelat ascens de categoria, on segons les plantilles que puguin disposar hi podrem trobar al CE Mataró, la FE Grama, el sempre difícil CE Mercantil i la UE Llagostera de Guillem Ferrer.

Sants Juvenil A

Arriba el Sants d'Àngel Gàlvez // FOTO: uesants.cat

És molt complicat poder preveure qui lluitarà per la part baixa, ja que els salvats aquesta temporada tenen la “lliçó apressa” i estaran treballant de valent per a tenir plantilles molt competitives que els faci estar en zones tranquil·les.

Per últim, destacar als equips “B”, on sempre hi tenen molt bons jugadors que són capaços de guanyar a qualsevol equip i si es mostren amb solidesa des d’ el principi poden està a prop dels de dalt amb garanties com el Cornellà B amb Dani Pérez que els seus equips sempre són molt competitius, el Nàstic de Tarragona que ve de fer una gran temporada i la Damm de Genís Sampietro que sempre practica un gran futbol amb jugadors molt dinàmics.

DNI KIKU PARCERISAS

Girona FC (scout)

FE Grama (liga nacional)

CE Mataró  (liga nacional)

Terrassa FC (coordinador futbol base)

CF Mollet UE (liga nacional)

UE Sant Andreu (6 temporadas futbol base)

 

 

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies