logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Una gran 'Unió' per un ascens somiat

Publicat per: redaccio 4 de maig de 2016


El cap de semana passat es produïa un ascens històric a Segona Catalana per un Cambrils United que està signant una de les millors temporades des de la seva creació

CAROLA UGRINOVIC @carolaugri
Les imatges eufòriques d'un Cambrils United que la temporada vinent jugarà a Segona Catalana // FOTO: Cedida

Les imatges eufòriques d'un Cambrils United que la temporada vinent jugarà a Segona Catalana // FOTO: Cedida

Un inici de temporada complicat, una renovació gairebé total de la plantilla i un joc que no acabava d'enganxar, no feien presagiar, precisament, un desenllaç tan exitós al grup 2 de Tercera Catalana, com ens comenta el seu capità, en Narcís Falguera: "No ha estat fàcil, vam tenir una pretemporada complicada amb un equip pràcticament nou i on a falta de dues jornades no teníem porter, no obstant això, a poc a poc vam anar agafant confiança i traient els partits".

3-0 contra el Falset dissabte passat i final d'una gran història. Anb jugadors que anaven i venien, l’entrenador cambrilenc, Gabri Amores, s'havia d'estrènyer el cervell per confeccionar una plantilla competitiva, amb garanties i que s'entengués a la perfecció. No va ser senzill però el cos tècnic comença a recollir els fruits i el reconeixement d'aquesta gran feina, com deixa patent en Franki. "Hem tingut un cos tècnic espectacular amb amb qui donava gust entrenar i que, sens dubte ha estat vital per a nosaltres", assenyala el jugador.

17 partits sense conèixer la derrota gràcies "a una dinàmica molt positiva pel que fa a les victòries", segons Simón Olesti o ser l'equip menys golejat de tots els grups de Tercera Catalana, fet que per a molts ha estat bàsic, com per exemple per a Raúl Estébanez -"Encaixar tan sols 18 gols en 31 jornades ha estat clau per aquest èxit. Una bona defensa fa un bon atac”, deia- o per Javi Pérez, qui creu que "una vegada aconseguida la solidesa defensiva l'equip va aconseguir funcionar ofensivament”. Tot això ha portat a aquest Cambrils United a fer seu el títol de lliga a falta de 4 jornades pel final de la competició i aconseguir l'ascens a Segona Catalana, superant tots els obstacles que s'han anat trobant al camí.

L'onze inicial del partit contra el Falset // FOTO: Cedida

L'onze inicial del partit contra el Falset // FOTO: Cedida

Després de quedar-se a les portes d'ascendir l'any passat, aquesta temporada l'ascens era "un objectiu per l'equip des del principi", com afirma Fran Martín i aconseguit "amb l'esforç de tots", en paraules del mateix Fran i "amb el bon treball realitzat cada dia per aquest excepcional grup, tant a nivell futbolístic com personal, emfatitza Agustín Cruz. Un grup que té claríssim que la unió del vestidor ha estat la clau de la gran campanya realitzada. "Hem format més una família que un equip de futbol, la unió dels quals es fa present dins i fóra del camp i ha estat la clau de tots els nostres triomfs", explica Edu Sosa. Una "bona sintonia establerta des del principi entre els jugadors que ja hi érem i les noves incorporacions" acaba sentenciant en Rubén García.

En definitiva, un Cambrils United capitanejat per un entrenador i un cos tècnic, format per Josep Maria Carnicer i Nil González, amb les idees molt clares, ambiciosos i que han sabut motivar i treure el millor de cada un dels seus jugadors per acabar completant una temporada "excepcional", segons l'Emilio Fermín, president honorífic del club i, que no vol deixar  “d'agrair a l'entrenador, cos tècnic i jugadors, el gran treball realitzat i l'èxit conquerit".

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies