logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Sergi Serrano, la perla del Narcís Sala

Publicat per: Jordi Mestres Rius 5 de març de 2020


El jove jugador de 20 anys del Sant Andreu està en un moment de forma espectacular. En els últims set partits Serrano ha marcat cinc gols i ha donat tres assistències

JORDI MESTRES @jordimestres7

Sergi Serrano celebra un dels gols contra l'Horta // Judit Andreu

En els 50 anys del Narcís Sala una infinitat de jugadors històrics han vestit la samarreta quadribarrada del Sant Andreu. Des de Ramón Calderé fins a José Miguel Morales, passant per Manu Lanzarote o el ‘Tigre’ Jaume Creixell a la banqueta. Molts noms per a una història centenària, que té en el present un moment estimulant. Els quadribarrats volen tornar a Segona B i van pel bon camí per a fer-ho. Han guanyat els últims cinc partits de forma consecutiva, marcant 16 gols i encaixant-ne cinc. En aquest tram el nom propi ha estat Sergi Serrano. Amb només 20 anys ja és un ídol al Narcís Sala.

I és que l’ex jugador de Barça, Damm i Espanyol ha marcat cinc gols en els últims set partits. A més, ha donat tres assistències durant aquest període. La seva actuació el passat cap de setmana contra l’Horta va ser sublim. Serrano va marcar dos gols. Un enganxant la pilota a molta alçada i l’altra en una contra de llibre que va culminar amb l’exterior del peu dret.

 

Aquesta, de fet, està sent la seva millor temporada golejadora dels últims anys, amb 7 dianes marcades fins al moment. Sergi Serrano ha fet oblidar en certa manera a Ferran Jutglà, ara a l’Espanyol B, i comparteix un atac temible amb noms com Josu o Elhadji Bandeh. Aquest trident ja ha marcat 25 gols: 9 Elhadji, 8 Josu i 7 Sergi Serrano.

Acaba contracte al juny

Segurament Manuel Camino i la secretaria tècnica intentaran retenir un talent que acaba contracte el proper mes de juny. Després no se sap que passarà, però fins aleshores el que sí és segur és que Sergi Serrano serà un dels líders del Sant Andreu.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies