logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Asseguda dels jugadors del CF Reddis pels problemes econòmics del club

Publicat per: redaccio 14 de febrer de 2016


Si al CE El Catllar la situació es complexe, i aquesdt dissabte 13 de febrer, jugant a Terrassa, ha evitat el descens administratiu, sembla que el Reddis, també té molts problemes

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER @ffgaya
Problemes econòmics amb el Reddis/ FOTO: EL TRAVESSER

Problemes econòmics amb el Reddis/ FOTO: EL TRAVESSER

Així es va fer evident en el partit que va guanyar 1-0 davant del Castelldefels, segons classificat. Just quan s’havia iniciat el matx, els jugadors reusencs, van fer una asseguda, negant-se a jugar el primer minut de partit, per mostrar la disconformitat per la qual la institució està passant.

I és que el futur del CF Reddis està a l’aire. El club, després de la desvinculació amb el Reus Deportiu, està traspassant una situació econòmica molt delicada, i inclús s’està parlant de l’abandomanet de la competició.

Aquesta setmana, el club tenia una assamblea, però no es va presentar cap soci, el que encara genera més desconcert de cara el futur del club de Primera Catalana. El club, es troba lluitant, esportivament, per la salvació de la categoria.

El problema de la situació recau en què l’Ajuntament s’hauria compromès amb el club a una subvenció de 30.000 euros, però el club reusenc nomès ha rebut una de 12.000 euros, un fet que agreuja la delicada situació del Reddis.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies