logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

S'encrespa la 'guerra d'animació' a Lleida

Publicat per: Jordi Mestres Rius 31 d'octubre de 2016


El Lleida Esportiu prohibeix l’entrada al Camp d’Esports a 57 aficionats, la majoria del Gol Nord. Els seguidors demanen fulls de reclamació, però marxen sense veure el partit ni la documentació requerida

JORDI MESTRES @jordimestres7
El Gol Nord del Camp d'Esports, pràcticament buit contra l'Atlètic Balears // FOTO: Dani Badia

El Gol Nord del Camp d'Esports, pràcticament buit contra l'Atlètic Balears // FOTO: Dani Badia

Les desavinences entre la directiva del Lleida Esportiu i les penyes del club va viure un nou capítol el passat diumenge: La decisió inaudita de prohibir l’entrada a una seixantena d’aficionats del club. Tots es van personar al Camp d’Esports per a veure el partit contra l'Atlètic Balears i les forces de seguretat no els van deixar passar. Els afectats, van demanar fulls de reclamació, però el club no en tenia a la seva disposició. La Guàrdia Urbana i els pèrits policials van personar-se per aixecar acta. Cal recordar que el club va emetre un comunicat el passat divendres explicant la decisió per “actes violents i intolerants que no representen el sentiment blau de la nostra afició”. També, que el Lleida, com qualsevol entitat, té el deure de disposar de fulls de reclamació. Està clar que aquella estrofa de l’himne que diu “les banderes blaves són la força de la unió” és ara més utòpic que mai.

I és que la directiva ja ha mostrat una postura ben clara envers les penyes. El president, Albert Esteve, la va explicar en una roda de premsa fa unes setmanes. La resposta dels grups d’animació, amb comunicats, no es va fer esperar. Ara mateix són dos bàndols difícils de reconciliar i el resultat és veure un Camp d’Esports buit, com el passat diumenge.

Els aficionats van demanar fulls de reclamació que el club no va entregar // FOTO: Jordi Echevarria

Els aficionats van demanar fulls de reclamació que el club no va entregar // FOTO: Jordi Echevarria

Aquesta decisió, com totes les del club, no ha estat ratificada pels socis. El Lleida, com a entitat, és propietat del president i les seves decisions no han de ser aprovades pels socis, que en aquest cas només són abonats. 13.000 van omplir el Camp d’Esports fa uns mesos i ara amb prou feines es supera el miler.

El Lleida, que va guanyar i no va encaixar per primer cop aquesta temporada, necessita que la pilota prengui el protagonisme a aquest conflicte. Que es torni a parlar de futbol.

VÍDEO ORIOL JOVÉ (@orioljove)

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies