13 des. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Rubí, Tona i Argentona, nous equips de Primera Catalana

Publicat per: redaccio 18 de juny de 2018


El FC Argentona ha estat l'últim equip a guanyar-se una plaça en Primera Divisió Catalana. Els del Maresme van suar fins al final

L'Argentona ja és equip de 1aCat/ FOTO: @fcargentona

Han sofert fins a l'últim segon de la competició però el FC Argentona tanca aquesta temporada 2017-2018 amb l'objectiu de l'ascens complert. Els del Maresme s'uneixen a Rubí i Tona i jugaran aquesta propera temporada en Primera Catalana.

La plantilla que dirigeix José María Jiménez no va poder cantar victòria fins que Cristian va aconseguir el gol del triomf en el minut 83. Un mal rebuig del porter bescanoní Jota va acabar en el gol definitiu d'aquesta eliminatòria d'ascens a Primera Catalana.

Un gol li va bastar a l'Argentona per aconseguir el gran èxit de l'ascens. Això, després d'una llarga temporada en la qual va acabar segon del grup II, a cinc punts de l'EE Guineueta, com a tercer equip més realitzador del grup (9 menys que l'Europa i 1 menys que l'EF Mataró) i segon equip menys golejat.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com