logo
Fiatc BarnaPorters FCF

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Roberto Morales vol donar molta guerra, una altra vegada, a Santa Coloma

Publicat per: redaccio 26 de setembre de 2013


És el típic cas del futbolista al que tothom aprecia i al que tothom vol tenir al seu costat, però Roberto Morales ha viscut una experiència estranya més en la seva carrera futbolística. Aquest diumenge pot tornar a jugar amb la Gramenet, amb ‘la seva Gramenet’, si el tècnic, Toni Díaz, li ho permet

Roberto Morales torna a Santa Coloma // FOTO: totgramenet.cat

Roberto Morales torna a Santa Coloma // FOTO: totgramenet.cat

I Toni Díaz, a part de deixar-li jugar, tornarà a confiar en aquest futbolista que torna a la ‘Grama’ després d'una sortida intempestiva, ja que l'entitat està vivint una situació molt difícil d'entendre i mantenir. Només els actuals mandataris del club podrien explicar una aventura difícil d'empassar encara que la prioritat de Roberto és tornar a jugar.

Va finalitzar la passada campanya i es va anar a Sant Boi. Allà va participar en la pretemporada i fins i tot va estar fins a la segona jornada de competició, però, tal com va arribar, es va anar. “Em va fitxar Alberto Fernández i després em volia posar de lateral dret ja que deia que tenia un altre company per a aquest lloc. Jo li vaig dir que per a una eventualitat estava d'acord, però volia que fos per sempre i aquí vaig veure que no tenia moltes possibilitats. Em va comentar que, si volia que m'anés, i així ho vaig fer”, comenta Morales amb certa resignació.

A partir d'aquí va reprendre el camí de tornada a Santa Coloma on “vull jugar i no perdre la forma” sabent que “és un equip molt jove i que necessita temps. L'entrenador té molta il·lusió i a nosaltres ens toca competir”. La situació de la Gramenet no ha canviat en absolut. Ningú cobra. Aquesta és la realitat, pel que Roberto Morales té sempre la porta oberta, com tots, per aprofitar qualsevol trucada d'altres clubs.

Manuel Segura msegura@futbolcatalunya.com

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies