logo
BarnaPorters Fiatc FCF

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Pitu Batlle completa les banquetes de Tercera

Publicat per: redaccio 11 de maig de 2020


Era l'única vacant que quedava però el CE Banyoles ja ha anunciat aquest dilluns l'arribada de Pitu Batlle de cara al pròxim curs. Les renovacions també es multipliquen en aquest període de confinament

Pitu Batlle, Banyoles

La banqueta blanc i blava ja té amo/FOTO: CE Banyoles

Pendents del desenllaç final de la temporada 2019-2020, la confirmació de Pitu Batlle com a nou tècnic del CE Banyoles, com a substitut d'Adam Fontes, completa la llista d'entrenadors per a una Tercera divisió que s'anuncia nombrosa.

L'arribada de l'escalenc, amb un interessant historial als seus 43 anys, habilita d'aquesta manera la planificació del primer equip blanc i blau després d'haver passat per Sant Pere Pescador (2009-2012), L'Escala (2012-2016), Gironès Sàbat (2016-2017), Palamós (2017-2019, juvenil i Tercera), Llagostera (2019) i CF Verges (2019-2020.

"Em va sorprendre la trucada del Banyoles, però, quan em van explicar com funcionava el club, no es pot dir que no amb tota la història que té. És un orgull que hagin pensat en nosaltres per a aquest treball i a seguir amb la gran feina que ha fet Adam i consolidar aquest equip en Tercera, aquest serà el nostre objectiu. No serà fàcil però intentarem fer una plantilla la més competitiva possible quan es pugui en les millors condicions. Vull un equip ordenat i intens i que, quan tingui la pelita, sàpiga el que cal fer", va afirmar Pitu a la web del club.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies