26 març 2019

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Novembre arriba amb subvenció per als clubs de Segona B

Publicat per: Jordi Mestres Rius 9 de novembre de 2018


Olot, Sabadell, Badalona, Lleida Esportiu i Cornellà han acollit amb enorme satisfacció aquest mes de novembre. Des d'aquesta setmana ja poden disposar d'una bestreta de 70.000 euros en els seus comptes per part de la RFEF

JORDI MESTRES @JordiMestres7

La RFEF es posa al dia amb els clubs/ FOTO: JORDI MESTRES

La subvenció per als clubs de Segona B ha estat la millor notícia que els ha pogut arribar aquest mes de novembre. Concretament, pel que fa als equips catalans, Olot, Sabadell, Badalona, Lleida Esportiu i Cornellà ja saben que des d'aquesta mateixa setmana poden disposar d'una bestreta de 70.000 euros en els seus comptes a falta d'arrodonir la xifra final per diferents variants com són els desplaçaments.

En aquest grup no s'inclouen ni als equips filials (Barcelona B i Espanyol B) ni als dependents (Peralada-Girona). No obstant això, aquesta subvenció no vindrà sola.

Reunió CSD

I no vindrà sola, ja que els clubs de Segona B han rebut una altra bona notícia durant aquest dijous en el Consell Superior d'Esports. Així l'ha comunicat el director general, Mariano Soriano. Abans de final de mes rebran les quantitats pendents de pagament corresponents a la temporada 2016-2017 per Seguretat Social, i successivament les de les campanyes 2017-2018 i 2018-2019.

El malestar dels clubs era notable, ja que aquestes quantitats figuraven en el Consell des de fa força temps encara que, no se sap la raó/raons, ningú les va lliurar als clubs.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com