logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Narcís Barrera: "El secret d'aquest Horta és el mateix club"

Publicat per: Manuel Segura Martinez 25 d'octubre de 2019


És un futbolista que mereix una sèrie. Exemple "per a ningú", però un referent per a qualsevol, aquest pròxim dilluns fa 31 anys però Narcís Barrera no ho aparenta amb el seu exclusiu 'look'. Els seus gols (també els fa) porten el perill de l'Horta a Terrassa

@ManuelSeguraM
Narcís Barrera, Horta, Tordera, Tercera

El torderenc ja porta 3 gols a la Lliga/FOTO: BTV

Ho ha estat i ho és tot: futbolista, directiu, entrenador formatiu, narrador de partits, estudiant de Física pura i Empresarials i, per descomptat, futbolista. Narcís Barrera (Tordera, 30) lidera a un Horta reconvertit i ho fa des de l'autoritat moral que li dóna portar tota una vida dedicada al #futbolcat.

Pocs poden dir que la seva mare ha estat directiva (Tordera), el seu pare ha estat president (Tordera) i fins i tot ell mateix també ho ha estat durant 4 anys. Ara s'ha 'especialitzat' a sortir en els últims minuts i solucionar problemes al seu tècnic Nacho Castro. Atenció a "l'amenaça" per als de Xavi Molist perquè pot sortir en qualsevol moment.

Diu Domi Berlanga que 2-0, gols d'Arranz i Pelegrí.

A Domi li agrada molt.....serà un partit disputat, amb gols i nosaltres tindrem moltes opcions. Veig com entrenem i competim i estem molt bé. Ens endurem la victòria a un camp que ens va molt bé; només Sa Pobla ha estat superior a nosaltres. Jo aposto per un 1-3, no diré golejadors perquè l'Horta té molts.

Narcís Barrera, Horta, Palamós, Tercera

Aquest proper dilluns farà 31 anys/FOTO: CE Europa

Per a tu també és un partit especial?

Especial va ser el partit contra el Sant Andreu l'any passat, el del Moralo o quan juguem amb Palamós o Figueres. És un partit bonic i especial perquè ens enfrontem a amics com Domi, Galeano o Genís i no oblido que ens van ficar quatre en els Històrics però encara és la 10a Jornada.

Els números diuen que ni el Terrassa perd a casa, ni l'Horta fora. Signa l'empat?

No el signaríem mai, malament aniríem. Tal com estem, anem molt bé.

“Jo aposto per un 1-3 a Terrassa, no diré golejadors”

Se'n van anar 14 futbolistes, van arribar altres 14 i la vida segueix igual per a aquest Horta. Digui-li el secret als pressupostos més alts.

El secret és el mateix club, un club intel·ligent que li lliura al tècnic Castro el comandament. Aquí no hi ha secretari tècnic ni res semblant, a més Nacho s'equivoca poc quan fitxa. Busca gent intensa, amb qualitat i dóna confiança. Si perdem 8-0, la pressió ens la ficarà el míster però no el club ni l'afició mentre que altres clubs han de demostrar moltes coses.

En el Feliu parlen de promoció d'ascens o de mantenir la categoria?

Parlem del partit de la següent jornada. L'any passat veia factible la promoció perquè hi havia un equipàs; ara, podem tenir menys qualitat, però tenim molta gana per a repetir.

Narcís Barrera, Horta, Tordera, Tercera

Comentarista de luxe a Ràdio Tordera/FOTO: RT

És el millor equip de la categoria el Terrassa de Molist?

No ho sé...bé, l'Hospi o La Pobla estan un pas per davant per les seves plantilles. És més, l'Hospi té un punt d'experiència mentre que el Terrassa depèn molt dels gols d'Arranz.

“L'Hospi o La Pobla estan un pas per davant”

Defineixi'ns als seus tres excompanys.

Domi és el futbolista que millor desborda que he vist en la meva vida, Galeano, sense ser el millor en res, és la intel·ligència personificada i Genís (espero que no s'enfadi) és un 'empanao' que, si s'ho prengués de debò, arribaria molt alt.

Aquest Horta són molts 'Nachos Castros' en el camp?

Més que això som l'efecte del seu contagi, ja que es tracta d'una persona atrevida, ambiciosa, extravertida i supertreballadora.

Tu, que saps de què va això, els entrenadors guanyen o només són ells els qui perden partits.

Els entrenadors (i jo vull ser-ho) guanyen partits i han d'ensenyar als seus futbolistes a fer-ho.

“No sóc un exemple a seguir per a res”

Narcís Barrera, un exemple a seguir. Aquesta etiqueta comença a sonar a experiència?

Faré 31 anys i no sóc un exemple a seguir per a res. Vinc del futbol de l'esforç, totes les meves manques les intento solucionar amb treball i he après dels meus companys i tècnics amb un gran esperit de millora.

Sumats tots els minuts que ha jugat no arriba ni a partit i mig (137') en 7 partits encara que ha estat convocat els 9. Li té 'mania' Nacho?

Nacho sap que m'és igual jugar 5', 90' o 10'. El que vull és que el meu equip guanyi i, quan entro, si entro, ho dono tot. Crec que a vegades em guarda per al final, per si de cas.

Narcís Barrera, Horta, Palamós, Tercera

Narcís va jugar dues etapes en el degà/FOTO: Palamós

Ara els rivals ja li 'temen' perquè saben que surt en els minuts d'afegit i marca.

Marcar un gol és una gran alegria, és el més bonic del futbol. Ja he fet 3 aquesta temporada. Els rivals? Sí, ara em vigilen (ja,ja)

“Segur que el Castelldefels serà la sorpresa aquesta temporada”

L'Hospitalet, Terrassa, Sant Andreu, La Pobla,... i, si es pot, Horta, per aquest ordre a l'hora de favorits o és molt aviat?

Veig a sis/set equips per lluitar a dalt: els quatre primers que has nomenat, Horta (per descomptat), Europa i, apunta, Castelldefels, segur que serà la sorpresa.

Si l'Horta es fica, una altra vegada en la promoció, es tallarà el pèl al zero.

La temporada passada es van quedar Arnau i Marc Río a punt. No sé per què no ho van fer. Jo em sento fenomenal una vegada a l'any rapant-me.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies