logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Nando Cantón desitja triomfar amb el Vendrell

Publicat per: redaccio 11 d'octubre de 2018


Compleix la seva segona temporada en el Vendrell on va acabar a la cinquena plaça del campionat la passada temporada igualat a punts amb La Sènia. Aquest curs vol més encara que ho té molt complicat

EDUARDO BERZOSA

Nando Cantón, tècnic Vendrell amb el seu segon Isaac Riera/ FOTO: SERGIO CANO

Els del Baix Penedès volen arribar el més lluny possible/ FOTO: SERGIO CANO

El Vendrell és un dels pocs equips en el qual els seus futbolistes no cobren un euro. El pressupost dóna per a molt poc encara que els del Baix Penedès surten amb tota la il·lusió no només per mantenir-se, sinó per arribar el més lluny possible.

La plantilla dirigida per Nando Cantón, al costat del seu segon Isaac Riera, es va estrenar amb un primer triomf davant el Torreforta per després empatar amb Vila-seca i Riudoms i caure davant El Catllar, Camarles i Valls.

"La nostra meta és salvar la categoria de Segona Catalana i, si podem, millorar la cinquena plaça que vam aconseguir l'any passat amb 54 punts", assegura el tècnic Nando a Futbolcatalunya. Segona temporada al capdavant del Vendrell d'aquest jove entrenador que es va iniciar com a futbolista en les categories inferiors de Nàstic i Damm, va passar per les seleccions catalanes sub12, sub15 i sub17, va ser Bota d'Or català al 1999, va passar per Nàstic, Tàrrega, Binéfar, Sabadell (ascens a 2aB) i Novelda on ja es va retirar del món professional. No obstant això, penjaria les botes en el Roda de Barà.

Una vegada ja retirat del futbol actiu ha provat fortuna com a entrenador i compleix el seu segon curs al capdavant del Vendrell.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies