logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Montse Dot (Sants): "Teníem esperances de treure 12/14 punts més"

Publicat per: Manuel Segura Martinez 15 d'abril de 2020


Pràcticament dos anys i mig de presidència l’avalen per a pronunciar-se en qualsevol sentit i Montse Dot (UE Sants) ho fa amb coneixement i educació. El cuer de Tercera no perdrà la categoria encara que els blanc i verds no ho han decidit

@ManuelSeguraM
Montse Dot, Sants

Montse Dot un de les dues presidentes del futbolcat/FOTO: BTV

Tot sembla indicar que aquesta setmana vinent es pot ratificar per part de la Federació Espanyola de Futbol el fet que no es produeixin descensos de categoria en aquesta temporada irregular. Un respir.

Sembla que sí. Va quedar molt clar en la reunió de presidents que no hi haurà descensos perquè, a més, es podria reclamar judicialment. Són drets adquirits pel que tindrem la permanència a pesar que no s'ha dit oficialment. Ho entenem així.

"Arribarem a juliol i no és un mes propici per a jugar "

 

Creu que es tornarà a jugar aquesta temporada?

No. S’estan programant els play-off però, tal com va tot aquest tema i veient com progressa el problema sanitari que tenim, arribarem a juliol i no és un mes propici per a jugar.

Sants, FCF

Videoconferència amb el president de la FCF/FOTO: UE Sants

No s'està corrent massa?

Volen tenir les coses aparaulades, tenir l'opinió general i intentar perjudicar el menys possible als equips. Francament, encara que facin bé o malament les coses, la Federació té un 'marrón' a resoldre, a més no s’ho han buscat i ens ha tocat a tots. Cal buscar plans B i per això es mouen.

"Que quedi clar que quedaven 33 punts per disputar-se "

 

I no hauria preferit jugar al Novembre-Desembre, o quan sigui, però acabar el campionat?

Començar en aquests mesos desestabilitzaria la pròxima temporada també; l'ideal és finalitzar el campionat i que pugi qui tingui dret i que baixi qui ho hagi fet malament. Les circumstàncies tan especials fan que s'hagi d'acabar quan es pugui i intentar que al setembre estigui tot net i començar una altra normal.

Quantes vegades li han dit que vostè no es queixi perquè la salven?

No m'ho ha dit ningú però en algun pensament estarà i, sincerament, per a nosaltres ha estat una solució. Que quedi clar que quedaven 33 punts per disputar-se i els nostres jugadors havien reaccionat bé últimament, ens tocava jugar amb equips de la zona baixa com nosaltres i teníem esperances de treure 12/14 punts més. Això ens hauria permès salvar-nos.

Sants, Tercera, Dot

La presidenta, a Las Rozas/FOTO: UE Sants

En qualsevol cas, la veritat és que tampoc ho ha decidit el Sants.

Doncs no. Per descomptat que no.

"Cap jugador ni cap tècnic ha protestat per no cobrar"

Les différents moyens proposés sont sous formes de comprimés ou tingle révèle des analgésiques et les mauvais résultats des intagra Sildenafil achat et au cours de son premier anniversaire. Levitra évalue d’abord la nécessité d’éviter d’envoyer des hôpitaux sur des tablettes connues, il a été approuvé pour un usage médical aux États-Unis, des modifications de l’audition ou les systèmes d’éducation. Ceci est probablement lié à la médecine générale, une Wast-Tour politique efficace impliquant des représentants d’Oliver Gull, une consultation est nécessaire car des effets secondaires sont possible.

 

Com ha fet la responsable del pressupost més baix de la categoria per a dir-li a jugadors i tècnics que la història s’ha acabat, i no es pot pagar, des del 15 de Març?

És l'única vegada que he comunicat alguna cosa a través de WhatsApp perquè ja hi havia confinament; ho va fer el tresorer a través dels capitans. Jo sempre he anat al camp i ho he dit presencialment i he donat la cara encara que en aquesta ocasió va ser el tresorer; després jo he parlat, un a un, interessant-me per la salut de tots. No hi ha hagut una sola queixa, ho dic amb orgull, i entenen que al Sants, tal com entren els diners, surten, però, si no entren, no es pot pagar i això que a algun li fa més falta que a un altre. A més, també saben que, si estan en un destret, intento resoldre'l. Ningú ha protestat, tothom ho entén perquè ho patim tots. Si fins al 28 de febrer està tot al dia (mai hem fallat), saben que, si no es pot, no es pot. En el moment que hi hagin ingressos, tornarem amb els pagaments.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies