logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Montañesa-Mollerussa: comença el compte enrere

Publicat per: redaccio 11 de desembre de 2018


Reservin temps, hora i seient perquè Nou Barris acollirà aquest diumenge un partidàs entre la Montañesa (11 jornades invicte) enfront del líder Mollerussa (56 partits consecutius sumant)

EDUARDO BERZOSA

La 'Monta' omplirà la Bombonera de Nou Barris/FOTO: EDUARDO BERZOSA

Montañesa-Mollerussa, serà un partit amb honors. S'enfrontaran dos dels millors equips de la Primera Catalana (Grup II). Dos equips dels tres -EFAC Almacelles- menys golejats de la categoria (11), tenen cita a les 12 hores a la 'Bombonera' on la plantilla que dirigeix Dani Andreu des de la 5a Jornada de competició només ha deixat escapar dos empats; amb 11 de 15 punts possibles, els locals volen acabar amb la meritòria i esplèndida ratxa d'un Mollerussa imponent.

56 partits consecutius sense perdre acumulen els de Josep María Turull; onze, el de Dani Andreu. Simplement, sensacional.

Ambientàs

El xoc reuneix tots els al·licients possibles. El líder ilerdenc arriba a aquesta 15a Jornada amb 5 punts d'avantatge sobre el Viladecans de Raúl Paje, 6 sobre el Manresa i 6 sobre la 'Monta'. Igualats en el capítol de gols (els dos han marcat 22 i han encaixat 11), els números li surten més favorables als visitants amb 9 triomfs, 5 empats i cap derrota.
Han 'cedit' tres empats lluny de casa (Igualada, Borges B. i Vilanova) per 5 empats els locals (tres en Nou Barris enfront de Vilanova, Manresa i Tàrrega) i 2 derrotes (només 1 KO enfront del Borges). Els de Dani Andreu s'han quedat sense marcar en 2 partits dels 7 mentre que els de Josep Mª Turull ja porten 15 dels 21 punts jugats a domicili i sempre han marcat un gol com a mínim en les seves 7 sortides.

Pantalla gegant

El líder Mollerussa arriba imponent de la mà de Josep Mª Turull/FOTO: @danicatradio

A Mollerussa fa temps que s'han instal·lat en una alegria permanent. Aquests 56 partits sense conèixer la derrota li han portat a Primera Catalana i ara miren cap a la Tercera. De fet, el mateix alcalde de la ciutat, Marc Solsona ha declarat al 'mestre' Dani Badía (Catalunya Ràdio) que "aquesta ciutat respira futbol, esportivitat i un gran ambient i desitgem pujar a Tercera". Per al diumenge i per a tot aquell seguidor que no pugui desplaçar-se, el Consistori instal·larà una pantalla gegant al Centre Cultural perquè ningú s'ho perdi.
Ah!!  si vas a Nou Barris amb una joguina et donaran una entrada gratis!!

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies