logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

"Molt bé àrbitra, quins ovaris tens"!

Publicat per: redaccio 2 d'abril de 2019


El titular correspon a l'acta que la col·legiada del partit Castelldefels-Ciutat Cooperativa va escriure en l'acta del partit de la 2a Divisió cadet (Grup 37). La seva actuació va merèixer tots els elogis

Valors, Violència, FCF

Valors per sobre de tot/FOTO: FCF

La veritat és que, com recull l'acta que ha 'penjat' en el seu compte personal de twitter el president de la UE Castelldefels, Adolfo Borgoñó, l'actuació de la col·legiada M.G.G. va merèixer els majors elogis per part dels afeccionats.

Potser podrien haver estat més originals o més 'delicats', però en qualsevol cas també va produir una gran alegria en la mateixa protagonista.

Castelldefels, acta

Un acta espectacular/FOTO: ADOLFO BORGOÑÓ

"Molt bé àrbitra, les dones al poder" o "quins ovaris tens, ets una campiona" es va poder escoltar en Els Canyars després d'un partit en el qual es va imposar l'equip local per 5-1. Serveixi com a curiositat i serveixi també per a ser destacat com un gest que ha d'enorgullir a l'afició marinera. Segons la sra col·legiada "Igual que ponemos las cosas malas también hay que poner las buenas" Felicitats!

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies