logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Manuel Camino: "El nostre objectiu és guanyar la Lliga"

Publicat per: Manuel Segura Martinez 2 d'octubre de 2019


El president de la UE Sant Andreu, Manuel Camino, vol guanyar aquest pròxim diumenge en el Feliu i Codina. És més, "el nostre objectiu no és el play off sinó la Lliga"; una altra cosa diferent, que el molesta molt, és el preu de la taquilla d'Horta

@ManuelSeguraM

Sant Andreu, Camino, Ferran Brugué, Horta

Manuel Camino, a la presentació de Ferran/FOTO: UESA

El 'partidàs' que tenen reservat aquest diumenge el Feliu i Codina Horta i Sant Andreu promet, com sempre, grans emocions. Dos històrics es mesuren cara a cara per una mica més que tres punts i amb només un de diferència entre tots dos protagonistes; els locals, invictes tota la temporada passada, van caure en la primera jornada enfront de La Pobla mentre que els visitants han tret 5/9 punts jugats fora del Narcís Sala.

"Cal anar a guanyar a Horta, no serà fàcil, però cal anar amb aquesta mentalitat" afirma rotund el president de la UE Sant Andreu, Manuel Camino que no oblida la seva última visita a Horta (3-3) i, especialment, els quatre punts que li van separar del play off final. Ara tot canvia: "El nostre objectiu no és ficar-nos en el play off sinó guanyar la Lliga. Després serà el que sigui però sempre és millor pensar a jugar només una eliminatòria per a pujar i això exigeix quedar campió".
Ara per ara, tot va bé encara que "cal marcar més gols (11)" i això comença per intentar superar a un Horta que "també ho està fent molt bé".

Sant Andreu, Horta, afeccionats

Problemes per als afeccionats de la UESA a Horta l'abril passat/FOTO: andreuenc

Malestar amb els preus

El que no li agrada res és el preu de 10 euros que col·loca la directiva de l'Horta (Peralada, Castelldefels i Pobla, també) per al soci visitant quan la majoria de clubs han signat un acord per a no passar dels 5. "Els nostres aficionats no aniran, ja que no obliden que molts es van quedar fora la temporada passada amb l'entrada pagada a la butxaca, però tampoc ho faran per aquests 10 euros que demanen", afegeix. El càlcul és molt clar: "Si poden anar 400 aficionats, i no va cap, deixen d'ingressar 2000 euros. Això són diners, eh!!! Encara que cada club és sobirà i pot fer el que cregui convenient". Això no farà que per al xoc de la segona volta els quadribarrats els imitin "ni de bon tros. Nosaltres cobrarem 5".

Per cert, Camino va avançar que "Open Arms seguirà amb nosaltres i nosaltres amb ells, ja que és una relació molt personal la que mantenim. El que canviarà serà la samarreta per a la propera temporada 2020-2021, però tot arribarà".

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies