logo
Fiatc BarnaPorters FCF

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

LNJ: Girona, un líder amb garanties

Publicat per: Eduardo Berzosa 19 de novembre de 2019


Li treuen dos punts al Barcelona i tres a l'Espanyol en només 12 jornades de la Lliga Nacional Juvenil. Aquest Girona d'Antonio Rivera és el líder incontestable d'un grup molt complicat

EDUARDO BERZOSA
Girona B, Juvenil, LNJ, Antonio  Rivera

Segon juvenil del Girona 2019-2020/FOTO: Eduardo Berzosa

El Girona B segueix el seu camí victoriós en aquesta Lliga 2019-2020. El segon juvenil dirigit per Antonio Rivera, al costat del seu inseparable segon, Edgar Galán, ha aconseguit manar en aquesta Lliga Nacional Juvenil amb 29 punts fruit de 9 triomfs, 2 empats i 1 derrota (a casa enfront del Badalona). Balanç espectacular per a un bloc, que ha d'estar pendent del primer equip per si fes falta, i que busca confirmar una altra gran temporada.

"Tenim un dels equips més joves de la categoria però replet de grans jugadors, és un grup unit i fàcil de portar" afirma a Futbolcatalunya el tècnic Antonio Rivera per a qui "veure a aquest Girona en aquestes posicions hauria de sorprendre cada vegada menys. L'any passat també ho vam aconseguir amb el cadet A". No obstant això, admet que "particularment no ho esperava aquesta temporada, ja que és una plantilla molt jove".

Girona, Juvenils, LNJ

Antonio Rivera i Edgar Galàn, tècnics Girona B juvenil/FOTO: Eduardo Berzosa

Rivera creu que en aquesta LNJ "hi ha un nivell altíssim, on qualsevol equip és capaç de guanyar a qualsevol i la victòria només es pot aconseguir estant al 100%"

L'objectiu és ajudar al primer equip, si fa falta, i, si Alex Marsal necessita futbolistes estar preparats. "Por al fet que els cridin? Per a res. Això significa que el nostre cos tècnic està treballant molt bé, ja que hi ha diversos jugadors que van començar amb nosaltres i actualment estan amb l'A. Tenim molt clara quina és la nostra funció i no és una altra que aconseguir que tots els jugadors continuïn creixent per a estar a curt termini en el juvenil A"

Excepcional treball dels coordinadors Santi Pou, Albert Siria i Sisco al capdavant d'un Girona espectacular

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies