logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

L'Hospitalet de l’Infant, primer canvi a les banquetes de la Segona Catalana

Publicat per: redaccio 24 de setembre de 2015


El CE Hospitalet de l’Infant, equip que venia de pujar de categoria aquesta temporada, canvia d’entrenador després de la tercera jornada de lliga. Adéu a Julio Losaosa

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
El president de l'Hospitalet sustiteix a Julio Losasosa/ FOTO: © Maria Torres/ELTRAVESSER

El president de l'Hospitalet sustiteix a Julio Losasosa/ FOTO: © Maria Torres/EL TRAVESSER

El club ho feia oficial aquest dimecres al vespre: Alex Pardo, farà de president i entrenador, almenys fins que trobin una opció viable.

D'aquesta manera, l’Hospitalet de l’Infant ha estat el primer club a #2cat6 de canviar d’entrenador. Tres jornades ha deixat de marge a un Julio Losaosa que només ha pogut sumar 1 dels primers 9 punts, i el club ha decidit prendre una decisió. Segons fonts consultades del club, el motiu no ha estat solament els resultats trets, sinó també que el tècnic no acabava de comptar amb el suport total de la plantilla i han preferit fer un canvi.

Alex Pardo: Entrenador-president

Alex Pardo, actual president del club, i persona que la temporada passada va aconseguir com entrenador l’ascens de categoria amb l’Hospitalet de l’Infant, es farà càrrec de l’equip, almenys de manera provisional, fins a trobar alguna opció que al club li agradi.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies