logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

L'Hospi, cada jornada més líder

Publicat per: redaccio 2 de març de 2020


Quatre punts de renda sobre el segon i tercer del grup, nou sobre el quart i dotze sobre el cinquè, el CE L'Hospitalet es manté ferm com a líder del grup V amb ja nou jornades consecutives des de la primera plaça

CELH, L'Hospitalet, Risueño

L'equip de Risueño no vol baixar de la 1a plaça/FOTO: CELH

I aquest proper cap de setmana descansarà encara que el seu compte sumarà el 3-0 administratiu que facilita l'absència del Reus D. Serán deu jornades consecutives al capdavant d'aquest Grup V en el qual per potencial (pressupost) només se li permet acabar com a campió. I van per aquest camí. La segona 'burxada' del seu immediat perseguidor, i màxim rival, el Terrassa, els de Jonathan Risueño, que han guanyat vuit dels 26 partits per la mínima diferència -per contra han perdut tres-, ja acumulen quatre d'avantatge respecte als de Xavi Molist i Mikel Azparren.

Setè equip més golejat de la categoria (28) i segon màxim realitzador (56) –Salinas porta 13-, els hospitalencs no van aconseguir aquest honor del primer lloc fins a la jornada 12a (10 Novembre), van enllaçar una sèrie de cinc consecutives amb aquest honor, van caure a la tercera (jornada 17a) –derrota enfront de l'Europa (1-2) a casa-, però van rectificar en el cap de setmana següent (2020) a l'Olímpic egarenc. A partir d'aquí, no hi ha qui tusi a aquest Hospi que registra 14 jornades líder, 8 ha estat segon, 2 ha estat tercer, una va ser cinquè i una (la primera) novè.

Els quatre de gairebé sempre

Una altra curiositat: per cinquena ocasió consecutiva es reparteixen les quatre primeres places L'Hospitalet, Terrassa, Sant Andreu i Europa i, encara que encara faltin 12 jornades per al final, sembla clar els qui es jugaran els tres primers llocs de promoció d'ascens i els qui lluitaran pel quart. Els riberencs han gaudit de la seva màxima diferència de 5 punts amb els terrassencs (5a i 14a Jornada) i 4, en dues ocasions (20a i 26a Jornada).

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies