logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

L'ànima' del Prat ha tornat

Publicat per: redaccio 27 de gener de 2020


Nou mesos després ha tornat als terrenys de joc, Alberto Padilla. Llagostera va rebre el retorn del capità del Prat i ho va fer per a sumar un punt que fa gust de glòria de la bona. Pedro Dólera i tot el futbolcat torna a somriure

Prat, Padilla, Segona B

Nou mesos després torna/FOTO: AE Prat

El seu KO fa mesos va ser duríssim per al xaval, per al Prat i per a tot el futbol català. Alberto Padilla és un clàssic i la seva absència va ser un pal impressionant per al conjunt de Pedro Dólera que intentava lluitar per ficar-se en la zona de promoció d'ascens a Segona B. Es va aconseguir però el brau migcampista barceloní, que compleix la seva quarta temporada en el Sagnier, va haver de recolzar des de la graderia.

Padilla, Prat, Segona B

Moment per deixar en l'oblit/FOTO: AE Prat

Aquesta frase resumeix a la perfecció tot el viscut en aquests llargs nou mesos de baixa. "Ha estat una experiència brutal. He sentit infinitat de sensacions, però sempre he intentat estar amb un somriure a la cara, pensant en positiu. He rigut i he plorat. Són molts moments de solitud, però tot és part del procés de recuperació. He intentat ser el més professional possible perquè aquesta lesió requereix dedicació, constància i voluntat", va afirmar a la pàgina web del club.

Superada la lesió, Alberto Padilla ja ha tornat a posar la seva ànima al servei del Prat. Superat el descans en el Municipal de Llagostera, va sortir per a substituir Àlex Pla amb marcador advers i els potablava van igualar. Anècdota o casualitat, la veritat és que no va poder ser un retorn més afortunat. Enhorabona!!

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies