logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

La UE Valls li guanya 6 punts al Gandesa en tres dies

Publicat per: redaccio 26 de gener de 2016


Divendres 22, el Tribunal Català de l’Esport confirmava a la UE Valls, que li retornava els punts que li havia pres la Federació Catalana davant del Gandesa, i diumenge, els hi guanyava tres punts més al terreny de joc (3-1)

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
Doble alegría a la UE Valls / FOTO: EL TRAVESSER

Doble alegría a la UE Valls / FOTO: EL TRAVESSER

Guanyar sis punts a un mateix en només tres dies sol ser atípic, i més al futbol territorial, on només hi ha futbol cada set dies. La UE Valls, divendres 22 rebia la notificació per part del Tribunal Català de l’Esport que els hi retornarien els 3 punts davant del Gandesa. I és que a la primera jornada de lliga, els de la Terra Alta, van guanyar una impugnació per alineació indeguda. De passar a perdre 0-3, van guanyar 3-0, però quatre mesos després, s’ha girat la truita. (Classificació 2a Catalana Grup VI)

La UE Valls va decidir recórrer la sentència de la Federació Catalana de Futbol, i ho va enviar al Tribunal Català de l’Esport, i aquest, finalment els hi ha donat la raó. Els tres punts retornaran al club vallenc.

A més, diumenge, i per més inri, els dos equips es van veure al terreny de joc. Aquest cop al Vilar. Ferri, que retornava a la titularitat 16 partits més tard -es va lesionar a la jornada 2 de lliga davant del Tortosa, acabaria decantant el partit amb dos gols de davanter centre.

L’oportunisme no l’ha perdut i tornava a sucar. De fet, i per més casualitat, el seu darrer gol va ser contra el Gandesa.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies