16 gen. 2019

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

La UE Figueres no tindrà fàcil el relleu de Chicho

Publicat per: redaccio 10 de febrer de 2018


Quasi dos mesos després del últim partit de Narcís Pelach 'Chicho' en la UE Figueres, la banqueta empordanesa comunica l'arribada de José Luis de los Reyes Gordillo.  El Comitè Tècnic replica al president José Antonio Revilla

Gordillo s'asseurà a la banqueta amb Damià Abella i Aitor Yeto / FOTO: UE FIGUERES

Unes declaracions del president de la UE Figueres, José Antonio Revilla, a L'Esportiu el passat 7 de Febrer ha posat la màquina del Comitè Tècnic d'Entrenadors a treballar. Després de llegir en el diari que la intenció del club era designar a una altra persona (figurant) que farà de primer entrenador, ja que ni Damià Abella ni Aitor Yeto tenen carnet, el president Félix Gimeno està expectant.

"El president del Figueres pot dir missa. Una vegada que decideixin el que creguin convenient, actuarem; si el nou tècnic compleix amb els requisits, no hi haurà problemes. Si després comprovem que tant els entrenaments com els partits els dirigeixen els Srs. Damià i Aitor passarem assumpte al Comitè de Competició. Ara per ara no podem fer res més, va comentar GimenoFutbolcatalunya.

A l'hora de redactar aquesta informació no es coneixia oficialment encara el tècnic que posaria el seu carnet nacional a disposició. Seria a la vesprada-nit quan el club va comunicar l'arribada de José Luis de los Reyes Gordillo, analista del primer equip fins ara. Textualment: "Gordillo passarà a tenir d'aquesta manera un paper més rellevant dins el cos tècnic del primer equip, i seguirà treballant de la mà de Damià Abella i Aitor Yeto"

La UEF, que ha deixat la casella d'Entrenador' en blanc (no presenta) en els seus dos últims partits enfront del Cerdanyola i Vilassar, encara que amb Damià Abella al capdavant, no va tenir cap problema perquè els àrbitres que els van dirigir contra Vilafranca, Palamós i Horta els acceptessin la fitxa del olotí durant el passat mes de Gener.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com