16 gen. 2019

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

La selecció amateur no sap encara on jugarà

Publicat per: Manuel Segura Martinez 23 de gener de 2018


A falta de set dies perquè la selecció catalana amateur disputi el partit d'anada de l'eliminatòria intermèdia de la Copa Regions, els de Toni Almendros encara no saben on jugaran. Badalona 'cau' i podria ser el Narcís Sala

MANUEL SEGURA @ManuelSeguraM

La selecció CATUEFA juga dimarts 30 davant Castella-Lleó/ FOTO: FCF

Problemes indeterminats d'ordre burocràtic poden acabar amb la selecció catalana amateur lluny del Nou Municipal de Badalona. Increïble, però cert a falta només d'una setmana perquè es disputi aquest partit clau enfront de Castella-Lleó en el qual serà l'anada de l'eliminatòria en la seva Fase Intermèdia.

Els gestors de la FCF s'estan movent amb celeritat, ja que ningú esperava la indefinició de la gestora escapolada ni els problemes per disputar-se en la Ciutat Esportiva Dani Jarque en haver-hi competició femenina. L'última opció es diu Narcís Sala encara que caldrà esperar a les properes hores.

La llista, el dilluns

Toni Almendros, seleccionador català, facilitarà la relació de 18 convocats per al partit del dimarts 30 només hores abans amb la finalitat de poder concentrar-se sense que s'esperin majors sorpreses. Catalunya, que ha pogut reunir-se en tres ocasions per mesurar-se en amistosos a Badalona, Espanyol i Martinenc, jugarà contra Castella-Lleó mentre Galícia i València ho faran per altra banda. Ja han aconseguit el seu bitllet per a la Fase Final els combinats d'Aragó i Castella-la Manxa.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com