logo
Fiatc BarnaPorters FCF

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

La promesa d’Óscar Mena esperona el Gavà

Publicat per: Jordi Mestres Rius 3 d'abril de 2017


L’entrenador argentí ha donat la seva paraula a la plantilla de convidar-los a un ‘asado’ si s’aconsegueix la permanència. Amb cap de setmana i desplaçament a Madrid inclòs

JORDI MESTRES @jordimestres7
Óscar Mena, un motivador nat // FOTO: Jordi Mestres

Óscar Mena, un motivador nat // FOTO: Jordi Mestres

Després de la victòria contra el Badalona, el Gavà està més a Segona B que no pas a Tercera. L’equip de la Bòbila treu sis punts al descens quan en queden 18 per disputar. Depèn d’ell mateix i pot ensopegar fins a dues vegades. La situació no va ser sempre tant fàcil, dins i fora del camp. Incomptables problemes esportius i econòmics, però un denominador comú. Óscar Mena, plenament compromès amb els seus, no va baixar del baixell. Viu a cavall entre Madrid i Barcelona i amb el seu caràcter natural i afable s’ha guanyat a la plantilla, incrementant el seu rendiment. La fórmula, ben senzilla. L’argentí ha promès un cap de setmana a Madrid amb gastos pagats a la plantilla, amb ‘asado’ inclòs a casa seva. Sigui per això o no, el Gavà té l’objectiu a tocar. S’ha convertit en una gran família contra l’adversitat.

El cap de setmana de tres dies a la capital d’Espanya està més a prop que mai. El Gavà depèn d’ell mateix a sis jornades pel final i no s’haurà d’encomanar a tercers. Mena va explicar la promesa a una entrevista amb Mantovani – a qui va entrenar al futbol base de l’Atlético – per a Marca. La promesa ve de lluny, no pas d’ara.

I és que el passat mes de Desembre, quan venien mal dades, va ser la primera vegada que Óscar Mena es va comprometre amb la plantilla. Darrerament, però, s’han vingut incrementats els recordatoris de l’entrenador del Gavà envers aquest tema. A això se li diu saber motivar.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies