logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

La plantilla del CF Reddis es compromet a seguir... però Vates marxa

Publicat per: Carola Ugrinovic 17 de febrer de 2016


Aquest dimarts ha estat un dia clau dins del vestidor del CF Reddis, ja que es decidia el futur de l'equip; una decisió complicada on s'havia de determinar si seguir lluitant per aconseguir la salvació o llençar la tovallola

CAROLA UGRINOVIC @carolaugri
El planter farà pinya/ FOTO: @carolaugri

El planter farà pinya/ FOTO: CFREDDIS

Després que el passat divendres, Borja Abenia, una de les ‘vaques sagrades’ abandonés l'equip i donés la possibilitat que altres jugadors poguessin seguir el mateix camí pels impagaments i la difícil situació per la qual travessa l'entitat, la preocupació de l'entrenador Miquel Aguza era evident; per aquest motiu la convocatòria d'una reunió per decidir el futur de l'equip es feia imprescindible.

Aquest dimarts a les 20.00 hores, mitja hora abans de l'inici de l'entrenament, Aguza ha reunit els seus jugadors al vestidor per mantenir una xerrada i definir les línies a seguir a partir d'ara i conèixer les opinions i el grau de compromís de cadascun. L'entrenador ha sortit de la reunió amb un gust agredolç. D'una banda, satisfet perquè com ell mateix va comentar a FutbolCatalunya.com,el 90% de la plantilla segueix i m'han ratificat el seu compromís amb el club i amb intentar capgirar la situació”, per altra banda s'ha mostrat una mica trist, encara que resignat, per la marxa de l'altre pes pesant del vestidor, Raúl Vates.

“Després de la marxa de Borja, ara marxa en Raúl. Són els dos jugadors de més pes i experiència però haurem de treure això endavant sense ells”, va dir Aguza. Amb aquestes dues baixes la plantilla es veurà minvada, fet que pot provocar “que hagi de recórrer a algun fitxatge perquè si no som 16 i segons quina setmana 14 o 15” afirma el tècnic, qui sap perfectament que no serà fàcil “trobar a algú que vulgui venir a jugar sense cobrar, no obstant ho intentarem”.

Vates, un expes pesant del vestidor / FOTO: @carolaugri

Vates, ja és un ex del vestidor / FOTO: CF REDDIS

La reunió també ha servit per aclarir les informacions que han sorgit sobre l'ajuda que podria rebre el club per part de l'Ajuntament de Reus. Les últimes notícies parlaven d'un gir important en la situació econòmica del club però res més lluny de la realitat com ens ha confirmat el propi míster: “L'Ajuntament s'ha compromès a pagar els arbitratges i els desplaçaments; òbviament és una ajuda però els jugadors i el cos tècnic no veurem ni un euro”.

Temps complicats per un Reddis, que tot i els problemes que estan patint, les baixes d'última hora dels seus jugadors més importants i de no cobrar fa mesos, no es rendeixen i lluitaran fins al final amb el compromís intacte i perquè no, somiant amb una salvació que cada vegada es veu més aprop.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies