logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

‘La Grossa’ ha tocat a la Garrotxa

Publicat per: Jordi Mestres Rius 22 de desembre de 2016


El fitxatge de Marc Mas ha canviat la cara a l’Olot després del traumàtic descens a Tercera. El davanter, amb 18 gols, aspira a ser l’hereu de Carlos Martínez, que va marcar-ne 31 la temporada de l’ascens a Segona B

JORDI MESTRES @jordimestres7
L'afició de l'Olot gaudeix dels gols de Marc Mas // FOTO: Jordi Mestres

L'afició de l'Olot gaudeix dels gols de Marc Mas // FOTO: Jordi Mestres

El davanter més letal de la Tercera Divisió és Marc Mas. Ningú discuteix això després d’una primera volta prodigiosa, en la que el pitxitxi ha marcat 18 gols en 19 partits (0,95 per matx). Pràcticament dobla la xifra de l’immediat perseguidor, que és el seu company d’equip Sergio Álvarez (10 dianes). El seu rendiment ha catapultat un Olot retornat per força a la Tercera Divisió després d’un trienni a Segona B en el que mai va acabar d’agafar el pols a la categoria. En certa manera, l’olfacte d’aquest golejador recorda al de l’enyorat Carlos Martínez. El ‘killer’ va ser l’heroi de l’ascens del 2013, quan va marcar 31 gols. Marc Mas, en mitja temporada, ja n’ha fet 18. Es pot dir que aquest any ´La Grossa’ ha tocat a la Garrotxa.

I és que el màxim golejador de la lliga ha marcat el 47% dels gols de l’equip més realitzador. 18 dels 38 de l’Olot han estat de Marc Mas. Els ha fet de totes les formes i colors. Per obrir i tancar marcadors. Per a desencallar o sentenciar els partits. A fora (8), però sobretot a casa (10). En definitiva, un ‘killer’.

Del ‘Killer’ al ‘Mas Style’

La Garrotxa és terra de golejadors. Els volcans en van veure 57 de Carlos Martínez durant les tres temporades del ‘7’ amb la samarreta de l’Olot. La seva marxa i la falta d’un substitut de garanties van ser un dels detonants del descens. Ara, amb Marc Mas, el ‘killer’ ja té hereu. Un nouvingut que va camí de millorar unes xifres que semblaven més que difícils de superar. Amb el ‘Mas Style’, terme utilitzat sovint pel cap de premsa Uri Boix, no fa falta cap regal de Nadal a l’Olot.

 

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies