13 des. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

La FE Grama i Oscar Sierra no caminaran junts

Publicat per: redaccio 4 de juliol de 2018


Quan semblava que l'acord era total entre la FE Grama i Óscar Sierra, el club ha fet un pas enrere i no signarà al futbolista

Oscar Sierra encara no es creu lol viscut amb la FE Grama/ FOTO: JORDI MESTRES

"No entenc res. Fa tres setmanes em van enviar (Monti) el planning a realitzar abans de començar la pretemporada, estàvem d'acord amb les quantitats i ara rebo un WhatsApp dient-me que no hi compten amb mi". Així de clar es manifesta a Futbolcatalunya el defensa terrasenc.

Óscar Sierra, que va tancar temporada en el CE L'Hospitalet, i que posseeix un ampli historial tant a Segona B com a Tercera, semblava un reforç de luxe per la recentment ascendida FE Grama encara que "no serà així. Jo no sóc cap juvenil, ja tinc una edat (37) i m'han deixat tirat".

El defensa lateral, que va ser detingut el passat mes de febrer en una operació contra els 'amaños' en el futbol i el judici del qual segueix pendent, no creu que aquesta circumstància "hagi decidit al club a donar aquest pas enrere. És més, crec que ni tindré judici ni res. La veritat és que ara em trobo sense equip".

Reconsideració de la FE Grama

El president de la FE Grama, Antonio Morales, va ser breu però va respondre a una situació que li ha enxampat també de sorpresa. "En aquest club fitxen el coordinador (Monti) i l'entrenador (Toni Díaz). Jo vaig arribar a un acord verbal amb el xaval però Monti i Toni han reconsiderat la situació i no volen aquesta opció", comenta.

És més, Morales també recorda que "Gardiano estava fitxat i al final no vindrà. Jo no fitxo i a Óscar Sierra li desitjo el millor".

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com