logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

La família unida (Palamós) mai serà vençuda

Publicat per: redaccio 11 de març de 2019


Poques vegades tenim l'oportunitat de veure als 'veritables patidors' d'un equip donar suport directe i presencial als seus. El degà ha tornat a marcar el camí i la família del Palamós no va fallar

Palamós

La plantilla palamosina aplaudeix a la seva afició/FOTO: TONI GAMELL

El vídeo no arriba ni a un minut encara que la veritat és que no fa falta molt més per a mostrar l'afecte i el lliurament cap a uns futbolistes, cap a uns colors i un escut tan històric com el Palamós.

El xoc davant el Can Vidalet es presentava assequible per als locals encara que ningú pot fiar-se de la feblesa del contrari i això va fer que tota la família del Degà unís esforços i ànim per a aconseguir els tres punts. Moment exemplar per a un gran com el Palamós.

Abans de començar el partit aquest passat diumenge en el Municipal, familiars, futbolistes, tècnics i auxiliars es van reunir en el vestuari, fins i tot mascotes (com la de Caro) amb la finalitat de fer un últim crit de suport a tot l'equip. "Guanyarem per ells, guanyarem, eh!!!; comptem amb l'alegria i la il·lusió de tota la gent que ens vol" van ser algunes frases que es van poder escoltar per part del tècnic Javi Salamero.

El Palamós, que ja suma 7 partits consecutius sense conèixer la derrota, es va imposar al Can Vidalet (2-0) i manté un gran pols amb Girona C i Vilassar Mar per la primera plaça. Tots units van fer moltíssima força!!

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies