13 des. 2018

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Miriam Tomás deixa el Can Parellada

Publicat per: Manuel Segura Martinez 26 de juny de 2018


Poc més de dos anys ha durat la presidència de Miriam Tomás en el Can Parellada. Es decideix a fer un pas al costat per "haver-me sentit traïda"

Eduardo Berzosa/Manuel Segura

Miriam Tomás, expresidenta del Can Parellada / FOTO: EDUARDO BERZOSA

Era una de les cares més amables del futbol català. Miriam Tomás va arribar al Can Parellada l'abril del 2016 amb moltes ganes de treballar pel club i, especialment, pel seu futbol base però ha decidit "fer un pas al costat" en haver-se sentit "traïda per un membre de la meva junta. Ara que segueixin ells".

Tomás no se'n va sola sinó que també l'acompanyen el seu vicepresident Paco García Arjona i el vocal-coordinador Jonathan Oviedo. "No vull comentar més del que ha sortit en nota de premsa (), però jo vaig sempre de cara. Tenia dues opcions: cessar-lo o fer un pas a un costat i és el que hem fet", afegeix.
L'expresidenta del club egarenc posa d'aquesta manera punt final a "set anys" –secretària, vicepresidenta i presidenta- "sense cobrar un euro" i decidida a "no tornar. Mai. Em vaig ficar per treballar, per fer un cop de mà i ja està. Què si aniré a veure a l'equip? "Per descomptat".

llllllllllllll

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com