logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Jugar a casa és encara una garantia a Segona Catalana

Publicat per: redaccio 12 de febrer de 2016


Almenys per 9 equips de 2a catalana en els seus sis grups. Després de la 2a jornada de la segona volta, nou equips es mantenen invictes de cara a la fase final del campionat

FP Hermes, invicte al Grup II de la 2a Catalana/ FOTO: @IbanTey

FP Hermes, invicte al Grup II de la 2a Catalana/ FOTO: @IbanTey

Llagostera B, EF Bosc de Tosca, Premià, Sant Juan At Montcada, FP Hermes, Sant Joan Despí, Bellavista Milà, Sallent i Cambrils només han sumat victòries i empats, la qual cosa en alguns casos tampoc els suposa figurar en les primeres posicions de la classificació general. De qualsevol manera, després de 19 partits, no perdre davant la mateixa afició sempre és positiu.

El Llagostera, amb 7 punts d'avantatge sobre el segon Palafolls, és el líder del Grup I i compta amb 9 victòries i 1 empat (Guíxols) mentre han aconseguit 6 triomfs i 4 empats, però estan a la vuitena posició. Per la seva banda, el CEF Bosc de Tosca està en el vuitè lloc del grup, a molts punts del líder (16), però ningú s'ha endut els tres punts del Municipal a Les Preses

Premià, Sant Juan At Montcada i FP Hermes, els tres primers del Grup II, només han cedit 1 empat, en el cas dels dos primers, i 2, en el dels tercers. Idèntiques igualades que també porta el Sant Joan Despí, líder del Grup 3 (amb 1 punt més que el Junior).

Alb ert Danes, tècnic de la  EFBosc de Tosca/ FOTO: Ràdio la Vall.2016

Albert Danes, tècnic de la EFBosc de Tosca/ FOTO: Ràdio la Vall

Curiós és el cas del Grup IV, ja que els únics invictes a casa són Bellavista Milán i Sallent. Els de Les Franqueses són cinquens, a 6 punts del líder Sant Quirze del Vallès, però han sabut deixar el seu caseller de derrotes a casa a zero. Fins a quatre empats han encaixat en el Municipal del Corro d’Avall. Quatre posicions més a baix (9è) apareix el Sallent amb 7 triomfs, 3 empats i 0 derrotes encara que a 11 punts del capdavanter.

L'únic cas on no hi ha cap equip invicte és el Grup V. És més, els dos primers (Alpicat i Efac Almacelles) i el 5è (Solsona) han caigut ja una vegada.

PARTIDÀS A CAMBRILS

En el Grup VI només figura el Cambrils com a intractable. Els de Lluís Albesa, amb 7 triomfs i 3 empats, tenen una difícil prova aquest dissabte (16.30 h.) davant el Tortosa. Líder i segon, separats per 3 punts, disputaran tres més que poden decidir moltes coses de cara al futur. En la primera volta (3a jornada) es va imposar el conjunt local de Dani Sereno en el Municipal Josep Otero per 1-0, gol de José Ramon Chillón ‘Mochi’.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies