logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Jornades arbitrals de Segona Divisió ‘B’ a Santander

Publicat per: redaccio 1 d'agost de 2017


Els àrbitres catalans de Segona Divisió ‘B’ han participat en les Jornades Arbitrals a Santander, que reuniran en dos torns a tota la plantilla estatal d’aquesta categoria

PREMSA FCF

Àrbitres catalans de Segona Divisió ‘B/ FOTO: FCF

Santander ha estat l’escenari triat per albergar les Jornades Arbitrals, que aplegaran en dos torns a la totalitat de la plantilla estatal d’aquesta categoria.

En el primer torn de les jornades, que ha tingut lloc del 28 al 30 de juliol, s'han actualitzat els criteris tècnics a seguir durant la temporada 2017-2018, s'han realitzat les proves físiques establertes i s'han dut a terme sessions de preparació física i tàctica.

Per part del CTA de l’FCF han participat en el primer torn nou àrbitres: Rubén Ávalos, Pere Barceló, Carlos Calderiña, Sergi Carrero, Albert Català, Victor García Verdura, David López Jiménez, Óscar Sauleda i Josep Subirats. Tots ells han superat les marques mínimes establertes en els controls físics per poder ser designats per a partits de la competició oficial. D'altra banda, Albert Ávalos participarà en el segon torn.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies