logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Jordi Cano s’apropa al Badalona

Publicat per: Jordi Mestres Rius 3 de juny de 2020


El club escapulat pren la davantera per un futbolista pel que també s’han interessat Olot, Llagostera i Hospi. Manel Martínez (Marbella), Salva (Ebro) i Roger Colomina (Cerdanyola) també sonen pel Badalona

JORDI MESTRES @jordimestres7

Jordi Cano és el màxim golejador del grup 5 de Tercera Divisió // FOTO: Marc Santaeugènia

La temporada va acabar fa dos mesos i comença a veure’s una mica més clar el futur un cop controlada la pandèmia del coronavirus. Ahir Luis Rubiales va anunciar a la reunió amb la FCF i els clubs de Segona B que la competició a Segona B tornaria a finals d’Octubre. Queden gairebé cinc mesos per a l’inici, però els clubs comencen a moure’s. És el cas del Badalona. Primer va renovar a Manolo González i ja està fent els primers moviments per a confeccionar la plantilla de cara a la propera temporada.

Dos noms que poden acabar al club escapulat són Jordi Cano i Roger Colomina. Són futbolistes de marcat perfil ofensiu i que venen de fer un bon any a Tercera Divisió tan a l’Europa com al Cerdanyola. En el cas de Cano, màxim golejador del grup 5, li ha valgut per rebre ofertes d’Olot, Llagostera i Hospi, però sembla que el més ben col·locat per a fitxar-lo és el mateix Badalona. Pel que fa a Colomina, Prat i Lleida Esportiu també hi estarien interessats.

Els casos de Salva, que ja va estar amb Manolo González a l’Ebro i Manel Martínez, davanter del Marbella i ex Sabadell semblen més complicats. Queda molt encara i les opcions són múltiples, però el que està clar és que el Badalona va per feina i comença a moure’s en el mercat de fitxatges.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies