logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Javi Revert torna a triomfar amb el Tona

Publicat per: redaccio 11 de juny de 2018


És dels pocs futbolistes als quals no li fa falta cap presentació. Dir Javi Revert és cantar gol i triomfs. L'últim amb el Tona ja en Primera Catalana

Javi Revert, l'home gol/ FOTO: DAVID PALLAROLS

Als seus 30 anys, Javi Revert segueix marcant camí en el futbol català. Ara en el Tona amb qui va confirmar aquest passat diumenge un nou ascens a Primera Catalana. I, per descomptat, marcant gols, doncs quatre dels cinc fets a l'Amposta en la promoció han portat el seu segell.

"Quatre pilotes, un penal i tres rematades... al final els meus gols són gols de l'equip, gols que em donen també els meus companys", va declarar a La Xarxa aquest passat diumenge. Amb la natural humilitat que sempre ha acompanyat a aquest crack, el golejador creu que el global de 5-0 enfront dels tarragonins "No reflecteix bé el que va ocórrer. Va costar més del que pogués semblar".

La veritat és que Javi Revert, torna a estar en primer pla de l'actualitat amb els seus gols dels quals ha anotat 12 en els 14 partits de la temporada regular i això que va arribar al febrer. Poc abans, en la Unió Girona (Tercera Catalana) ja havia anotat 6 en només tres partits. "Aquesta experiència amb el Tona és una cosa nova, mai vaig pensar que anava a jugar en aquesta categoria i ha estat un final de temporada molt bo".

Adrià Tuneu, Javi Revert i Eveli Noguera/ FOTO: E.N.

Cracks: Tuneu, Revert i Noguera/ FOTO: EVELI

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies