logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Iván Carrillo vol ser president de la Federació

Publicat per: redaccio 20 d'agost de 2018


Actual president del Gavà, l'empresari Iván Carrillo estudia la possibilitat de presentar-se com a alternativa a la candidatura que lidera Joan Soteras

Ivan Carrillo, el primer a l'esquerra, és president del Gavà des de maig/ FOTO: ISAAC FANDOS

No ho diu en veu alta, encara, però ho anunciarà molt aviat. O almenys aquestes són les intencions que anuncia l'entorn d'Iván Carrillo, actual màxim dirigent del Gavà i únic responsable que el club blaugrana no hagi desaparegut. Ara, Carrillo vol anar més enllà i admet que desitja un intercanvi d'impressions públic pel ben del futbol català.

El 'salvador' del conjunt gavanenc, que va accedir al càrrec el passat 11 de maig, manté al dia els cobraments per part de la plantilla i ha fixat l'important deute que l'entitat també presenta davant la Hisenda pública (220.000 euros). A nivell esportiu també ha reordenat tant el primer equip com el futbol base i sembla decidit a complir la seva paraula de continuïtat donada a l'alcaldessa de la ciutat.

Mentrestant, Carrillo, a qui el món del futbol li recorda per la moció de censura que li va presentar a Joan Gaspart un llunyà 2002, i per les seves aparicions fugaces per Sant Andreu, ha tornat al món del futbol i vol anar més lluny. L'anunci d'Andreu Subies de marxar a la RFEF i obrir el procés electoral li ha animat a seguir els seus passos encara que estigui satisfet, a manera general, de la gestió realitzada pel mandatari ilerdenc. El que no veu clar és que el 'successor' sigui Joan Soteras.

Una vegada ratificat el procés electoral aquest proper 1 de Setembre en l'Assemblea extraordinària de Calafell, es formarà la Comissió gestora de la FCF, dimitiran tots els directius que desitgin tornar-se a presentar i es donarà pas al procés de presentació d'avals. Fins al proper 13, data en la qual es proclamaran candidats, hi haurà temps per conèixer les alternatives a aquesta presidència; si no hi ha gens més que un aspirant, hi haurà president el 13; en el cas contrari, el procés arrossegarà fins a primers d'octubre.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies