logo
Fiatc BarnaPorters Campus GoalKeepers

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

‘Habemus’ calendari de Segona B

Publicat per: Jordi Mestres Rius 27 de juliol de 2018


La RFEF fa públics tots els enfrontaments d’equips del grup 3 a falta d’un mes per l’inici de la competició. La lliga començarà el 26 d’Agost i els set catalans que participen tindran un calendari simètric

JORDI MESTRES @jordimestres7

Sabadell i Peralada s'enfrontaran a la primera jornada // FOTO: Jordi Mestres

Fumata blanca a Las Rozas. Després de dies d’espera, el calendari de Segona B ja és un fet. L’ha publicat avui la Federació Espanyola de Futbol pels quatre grups de la categoria de bronze del futbol espanyol. Pel que fa al 3, com en la resta, serà un calendari simètric, dels de tota la vida. El foc s’obrirà el cap de setmana del 26 d’Agost i s’acabarà el 19 de Maig del 2019. Els set equips catalans de la categoria ja coneixen el camí cap a l’èxit. Ara només falta recorre’l.

La jornada 1 ja tindrà duels plenament catalans, com per exemple el Sabadell-Peralada o el Badalona-Espanyol B. Cal recordar que aquest any la lliga no comptarà amb ‘gegants’ com Elche o Mallorca, però que sí està farcida de filials. Fins a set, en un dels anys amb més camps de gespa natural que es recorden a la categoria. I és que només n’hi haurà sis – sí, sis – de superfície artificial.

Serà interessant veure partits com per exemple el Lleida Esportiu-Cornellà (Jornada 5, 23 de Setembre), en el retrobament de la directiva blava amb Andrés Manzano o el derbi Espanyol B-Barcelona B (Jornada 10, 28 d’Octubre). Sigui com sigui, la categoria, novament, es presenta apassionant. Aquí podeu veure el calendari sencer per anar preparant el pitet. Torna la Segona B!

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies