logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Golàs de Mario Domingo per a tota la 'parròquia'

Publicat per: redaccio 20 de febrer de 2018


Gols espectaculars hi ha cada jornada encara que no tots mereixen l'atenció necessària. I és una llàstima. Un exemple és l'assolit per Mario Domingo, jugador del Sant Cristóbal

Golàs espectacular de Mario Domingo (San Cristobal)/ FOTO: ESPORTS EN XARXA

El golàs que Mario Domingo va aconseguir aquest passat diumenge en el Municipal de Balaguer mereix tots els honors del cap de setmana. En la relació del TOP3 que mostren els companys d''Esports en xarxa', el primer dels dos aconseguits pel jugador del Centre Parroquial Sant Cristóbal va tenir una execució excepcional.

El tret que engalta el davanter egarenc, que va passar per Junior, Rubí i aquesta temporada es va comprometre amb els parroquians, és de videoteca. Una mica desplaçat cap a la dreta de l'àrea local, el golejador va saber acomodar el cop amb l'interior amb potència i precisió. Un toc exemplar.

Deu gols suma ja Mario Domingo en el seu compte personal dels 44 que té a favor seu l'actual líder de la Primera Divisió (II Grup); aqueixa parella que forma amb el seu company Aitor García (9) és letal. Mario està a només 4 del Pitxitxi Ronald Garros (Martinenc), amb 14, i a 1 d'Adrián Fernández (Balaguer).

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies