20 gen. 2019

logo
Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Girona acullirà aquest divendres una conferencia sobre la mort sobtada

Publicat per: redaccio 9 d'abril de 2018


Els cardiòlegs Enric Serra i Francesc Carreras impartiran la conferència ‘Valoració cardiològica en medicina de l’esport. Mort sobtada. Prevenció i riscos’ el divendres 13 d’abril a l’Auditori Irla de Girona

PREMSA MUTUALITAT FCF

Els prestigiosos cardiòlegs Enric Serra i Francesc Carreras, protagonistes a Girona/ FOTO: FCF

La Mutualitat Catalana de Futbolistes, amb la col·laboració de la delegació de la Federació Catalana de Futbol a Girona, ha organitzat una conferència sobre la ‘Valoració cardiològica en medicina de l’esport. Mort sobtada. Prevenció i riscos’ el divendres 13 d’abril a les 18.00 hores a l’Auditori Irla.

Aquesta conferència, que ja s’ha impartit a les delegacions de l’FCF a Barcelona i Lleida, arriba ara a Girona de la mà dels prestigiosos cardiòlegs Enric Serra i Francesc Carreras.

Serra ha estat durant 20 anys cardiòleg del FC Barcelona, de la Federació Catalana i Espanyola de Tennis i ex director de la secció de Proves d’Esforç de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Actualment és coordinador assistencial de la Fundació Cors Units. D’altra banda, Carreras és doctor en Medicina de la UAB, director de la Unitat d’Imatge Cardíaca de l’Hospital de Santa Creu i Sant Pau, i membre del CIBERCV-ISCII expert en ecocardiografia i tècniques d’imatge cardíaca avançada.

Els dos especialistes en cardiologia parlaran sobre la valoració de l’aptitud esportiva bàsica i la utilitat  de les exploracions tècniques complementàries en els casos dubtosos. D’aquesta manera, la Mutualitat Catalana de Futbolistes vol contribuir a esvair dubtes en relació a aquest tema tan greu portant aquesta conferència sobre la mort sobtada a tot Catalunya. Tarragona acollirà l’última de les conferències programades.

 

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2015 // redaccio@futbolcatalunya.com