logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Federació Catalana de Futbol: de Tàrrega a Girona

Publicat per: Manuel Segura Martinez 28 de juny de 2020


Aquest diumenge es compleix un any des que es va celebrar l'Assemblea ordinària del futbol català 2019 a Tàrrega. Era el primer any de la gestió de Joan Soteras amb aprovació de sou i vells protagonistes que tornen a reaparèixer

@ManuelSeguraM

FCF, Assemblea

170 assembleistes a Tàrrega (2019) // FOTO:; Àlex Gallardo

El passat 28 de juny del 2019 Tàrrega va rebre al futbol català al seu meravellós Teatre de l'Ateneu. 170 asambleistas, sobre 1.200 possibles vots, van escoltar el missatge del president Joan Soteras en la seva primera presència com a màxim responsable d'un futbol que va seguir, diverses temporades abans, des de la seva butaca de vicepresident al costat de l'expresident Andreu Subies. Un any després, tot ha canviat i la data per a l'Assemblea 2020 és una incògnita encara que la delegació de Girona continua empenyent per a portar-la al seu territori.

En aquell passat 2019, Soteras ho va treure tot endavant i això que el precandidat Ivan Carrillo li va recordar una frase molt llunyana i incòmoda en el 2018 -"no sóc l'hereu de cap sou. Assumiré el 70% del treball de l'anterior president sense càrrec a la Federació alhora que el 30% restant ho farà algun empleat".
Però això queda com una anècdota. Soteras va congelar les quotes, va oferir superàvit de 354.838,47 euros i va presentar un pressupost per al 2020 de 27.152.163. I, a més, 'repàs' per a l'ex-empleat de la Mutualitat, Luis Dorado, per part del secretari general de la FCF, Oriol Camacho –"La seva gestió com ex-empleat el desqualifica, tènia un càrrec manifestament il·legal pel qual cobrava 3.000 euros. Vostè va portar a la Mutualitat a la ruïna". S'enrecorden? Tot això està ja traduït en querelles.

PUPA, Plataforma

Els clubs volen diàleg amb la FCF // FOTO: Plataforma

LA PLATAFORMA, AL CARRER

Un any després, la realitat del futbol català passa per una situació incòmoda en la junta directiva de la Catalana, que es debatrà en la junta directiva del proper dimarts 7 de Juliol –es desconeix si tornaran les executives-. Fins i tot el silenci federatiu manté en incògnita si els delegats territorials tornaran a tenir oportunitat d'intercanviar impressions sota la coordinació del vicepresident Jordi Terés.
El que s'ha confirmat és el desig per part de la 'Plataforma Units Pels Ascensos' de mostrar el seu malestar de manera física a la Federació Catalana. Segons van decidir aquest dissabte, hi hauran concentracions en les diferents seus territorials el dilluns 6 (18.30 h) i una posterior el dimarts 7, en la seu central de la FCF al carrer Sicília (17.30 h), prèvia a la reunió (18 h) amb la finalitat de lliurar-li al president, un 'manifest' reivindicatiu per la decisió d'anul·lar ascensos i descensos en el futbol base per a la temporada 2019-2020.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies