logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

FC Oló, ‘molts collons i poca por’

Publicat per: redaccio 30 de desembre de 2015


És l'únic equip juntament amb el Sentmenat que no ha guanyat un sol partit de competició en Quarta Catalana, però el seu eslògan ho diu tot: ‘Molts collons i poca por’

FC Oló, una gran familia/ FOTO: GERARD FÀBREGAS

FC Oló, una gran familia/ FOTO: GERARD FÀBREGAS

Aquest és l’eslògan que el Futbol Club Oló (Quarta Catalana, Grup 2) mostra a la seva pàgina web i llueix pels camps. És un exemple més del futbol modest que treu forces d'on no hi ha i regala orgull per representar a un poble de 1.000 habitants. Per sobreviure, ja ho saben: “loteries, alguna barra en el bar i tot tipus d'històries”, comenta a Futbolcatalunya el seu president, Gerard Fàbregas amb només 28 anys.

Olo

El primer equip d'aquest gran poble, situat entre Vic i Manresa, a uns 50 Kms. de Barcelona és el cuer del Grup 2 de la Quarta Catalana amb un balanç de 13 partits jugats i 13 derrotes. Així és la dura realitat d'un conjunt que ha anotat 2 gols (un d'ells ho va aconseguir el seu últim ‘fitxatge’ Yassine la passada setmana) per 62 en contra. Però hi ha una cosa que ningú ha pogut treure'ls: l’il·lusió.

“Som un poble molt petit que no podem competir a l'hora de portar jugadors. Ni tan sols el camp de terra és nostre, és molt petit i un gran problema, però comptem amb més de cent socis i diversos equips de futbol base i de futbol sala amb els quals anem fent”, afegeix un il·lusionat president a qui solament acompanya un directiu més, Raül Serra. Asseguren que no es retiraran. “Ni de bon tros. Estem aquí i seguirem lluitant. La temporada passada vam acabar cuers en l'últim partit i en l'actual volem lluitar molt més”.

Amb molta ilusió per la vida / FOTO: GERARD FÁBREGAS

Amb molta ilusió per la vida / FOTO: GERARD FÁBREGAS

Oló (Grup 2) i Sentmenat (Grup 8) són els dos únics equips de la Quarta Catalana que no han pogut guanyar un sol partit de competició.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies