logo
Fiatc BarnaPorters FCF

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Erupció històrica a la Garrotxa

Publicat per: Jordi Mestres Rius 17 de setembre de 2018


L’Olot signa el seu millor inici de lliga de sempre a Segona B, amb dues victòries i dos empats. L’equip de Raúl Garrido és un dels quatre equips que es mantenen invictes al grup 3

JORDI MESTRES @jordimestres7

Marc Nierga i Raúl Garrido celebren un gol que val el millor inici de l'Olot // FOTO: Néstor De La Vega

No cal fer volar coloms, però sí gaudir després de quatre temporades més que difícils a Segona B. L’Olot es troba en el seu millor moment a la categoria de bronze del futbol espanyol. I és que l’equip garrotxí ha protagonitzat el seu millor inici de sempre. La irrupció és més que destacable. Són dues victòries fora de casa i dos empats a la Garrotxa per a acumular quatre jornades sense perdre. El gol de Nierga a Cuenca val el seu pes en or pels tres punts i també per convertir l’actual en el millor moment del club a Segona B.

Després del patiment, arriba una certa calma. L’Olot sempre ha tingut dificultats per mantenir la categoria i, fins i tot, va perdre-la la temporada 2015-16. Aleshores, per prendre perspectiva, l’equip que dirigia Rodri va sumar 1 punt dels primers 12. Ara són 8, l’Olot és quart classificat i el futur s’afronta d’una altra manera.

La millor arrencada fins al moment havia estat, curiosament, la primera temporada del club a Segona B. El curs 2013-14 l’Olot d’Edu Vílchez va guanyar els dos partits a casa i va perdre l’altre parell lluny de la Garrotxa. Els gols de Coro i Carlos Martínez van donar punts a un equip que va acabar catorzè aquella temporada. Veurem fins on arriba l’Olot dels Marc Mas, Héctor Simón o Marc Nierga.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies