logo
FCF BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Els millors d’una incerta segona volta a #2bg3

Publicat per: Jordi Mestres Rius 10 de març de 2020


Cornellà i Olot, amb 19 punts de 27 possibles, són els dos millors equips de la segona volta al grup 3 de Segona B. Els propers dos partits es disputaran a porta tancada pel coronavirus i el desenllaç de la competició és una incògnita

JORDI MESTRES @jordimestres7

El Cornellà no falla // FOTO: FutbolCatalunya

La segona volta de Segona B, disputada pràcticament en la seva totalitat en el 2020, està sent d’allò més productiva pels catalans. Sobretot per a dos, ja que Olot i Cornellà, amb 19 punts de 27 possibles, són els que han sumat més durant aquest període. A més, són els que acumulen més jornades sense perdre. 10 pels verds, invictes aquest any, i 9 pels garrotxins. Els dos equips més en forma del grup més igualat de tota la Segona B.

I és que el Cornellà no ha perdut aquest 2020 i els seus registres defensius, amb quatre partits amb la porteria a zero, l’han portat a convertir-se en un dels equips més sòlids de tot el campionat. L’Olot, per la seva part, es troba en el millor moment de la seva curta història a la categoria.

Els garrotxins són el menys golejat del grup – 19 gols en 28 partits – i amb 44 punts s’han acostat més que mai a la zona de promoció d’ascens. L’equip de Raúl Garrido, a més, ha recuperat l’encert ofensiu, amb 12 gols marcats en els últims quatre partits. Igualment descatables són els registres de Barça B (17 punts) o Lleida Esportiu (16) en una segona volta marcada per la igualtat.

Dues jornades a porta tancada

La notícia de les últimes hores al futbol espanyol és la decisió de jugar a porta tancada les dues properes jornades a Primera, Segona, Segona B i les categories territorials. Aquesta mesura ve donada per la prevenció davant els contagis de coronavirus a l’estat espanyol i és una incògnita la seva aplicació. I és que AFE i alguns clubs ja han mostrat la seva protesta envers el fet de jugar sense públic i proposen com alternativa aplaçar els partits de les dues properes setmanes.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies