logo Futbolcatalunya
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Els 'estudiants' del Sant Ignasi se saben la lliçó

Publicat per: Eduardo Berzosa 29 de gener de 2020


El Sant Ignasi és un dels vuit equips de la Tercera Catalana que només han encaixat una derrota en aquesta Lliga 2019-2020. Líder destacat del Grup 11 compta amb tots els seus futbolistes, exalumnes del col·legi. Segons sembla, passen amb bona nota

EDUARDO BERZOSA

Sant Ignasi, Tercera Catalana

Sant Ignasi, líder del Grup XI/FOTO: club

És un dels vuit equips de Tercera Catalana que només han caigut una vegada en 18 jornades de competició. El Sant Ignasi, líder incontestable de la #3cat11, que només ha estat derrotat pel Barceloneta en la quarta jornada (29 de setembre), acumula 17 victòries i un total de 49 gols marcats per 15 rebuts. Tot això li ha valgut per treure-li 12 punts al segon (Pubilla Casas) i 15 al tercer (Sant Adrià i Barceloneta). Felicitats, per tant, al conjunt que dirigeix Quique Silvestre.

"Som líders gràcies a la bona ratxa de victòries que portem en un grup molt difícil i molt igualat donada la qualitat dels equips que hi ha", afirma Silvestre i que, malgrat l'avantatge, no descarta a cap dels seus perseguidors de cara a aquesta segona volta.

Sant Ignasi, Tercera Catalana

Quique Silvestre, tècnic Sant Ignasi/FOTO: E.B.

El Sant Ignasi, un dels equips més longeus de Catalunya, compta amb 18 equips federats i una escola formativa per a nens. Tots els jugadors del primer equip han estat estudiants en el col·legi i això fa que l'equip tingui una idiosincràsia especial, ja que la majoria dels seus jugadors porta pràcticament tota la seva vida defensant els mateixos colors. Detall excepcional que fa encara més especial a aquesta modesta entitat.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies