logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

Els clubs de 2aB i 3a volen diners amb urgència

Publicat per: redaccio 31 de desembre de 2016


El pols entre Ángel Villar i l'aspirant Jorge Pérez per la presidència de l'Espanyola guarda interessants capítols aquest 2017. Els clubs modests esperen notícies (diners) i Catalunya està en aquesta 'guerra'

MANUEL SEGURA @ManuelSeguraM

Més de 300 clubs van signar la sol·licitud a la qual l'aspirant a la Federació Espanyola de Futbol, Jorge Pérez, els va animar amb la finalitat de poder rebre immediatament el percentatge

Joan Pau Pérez, president del Palamós/ FOTO:

Joan Pau Pérez, president del Palamós/ FOTO:

corresponent als ingressos per televisió de Copa. Això van dir, com a mínim, a través de notes oficials que arriben a pocs mitjans de comunicació.

La reacció de l'etern president Ángel Villar va ser immediata: que es digereixin a la RFEF i així van arribar 37 peticions, segons va admetre la mateixa Federació. És més, concedeixen un període de set dies perquè corregeixin "les deficiències" observades. És a dir: a seguir esperant que el nou secretari d'Estat per a l'Esport, José Ramón Lete, es decideixi a oferir una solució.

Una curiositat: l'única sol·licitud des de Catalunya va arribar signada per l'actual segon tècnic del Llagostera, Oscar Álvarez, que figura com a representant dels jugadors amateurs en l'Assemblea del futbol espanyol.

MOVIMENT A CATALUNYA

Mentrestant, els clubs segueixen pendents de qualsevol moviment. La majoria, per descomptat, des del silenci. Molt pocs donen la cara en unes dates on priven més els polvorons que els números. A partir del 7 de gener caldrà tornar a la realitat del nostre futbol. El president de la Federació Catalana, Andreu Subies, desitja portar als protagonistes més actius i més afectats dels equips catalans de Segona B i Tercera davant el mateix Ángel Villar i només està pendent de data per ser rebuts. Allà li explicaran al president biscaí el que ja sap: no poden seguir endavant, ja que la seva vida implica rebre el que els pertany. I això passa, a més, per satisfer tots els impostos que sol·licita l'Administració.

Pendents de qualsevol moviment, Jorge Pérez treballa en silenci. Multiplica el seu treball amb mails privats a clubs i presidents sabedor que el 'canvi' només es pot aconseguir si els afectats es mostren convençuts. L'Associació de clubs de Segona B i Tercera, que inclou a sis entitats catalanes (Figueres, Palamós, Júpiter, Vilassar Mar, Europa i Ascó), va demanar que els clubs rebin el que els pertany per drets televisius arran de l'últim Decret Llei i en aquesta tasca segueixen.

Molts afectats dels consultats per aquesta Redacció assenyalen que no té res a veure amb el procés electoral de la RFEF amb les quantitats que es reclamen encara que en el fons tothom sap que aquesta 'guerra' funciona segons el bàndol en el qual estiguis.

Joan Rion Pijoan, màxim dirigent del CE Júpiter/FOTO: CLUB

Joan Rion Pijoan, màxim dirigent del CE Júpiter/FOTO: CLUB

DECLARACIONS

JOAN RION PIJOAN (President Júpiter)

"Hem estat massa temps exclosos del repartiment televisiu i s'ha rebut durant moltíssims anys sobre els 4.200 euros de la Federació i ens toquen sobre els 39.000 als de Tercera i prop de 90.000 als de Segona B"

"No ens vinculem a cap candidatura, però sí que reclamem aquesta subvenció immediatament. No em consta que LaLiga demani aval personal per l'avançament d'aquesta quantitat"

"No vaig estar en l'última reunió de la FCF, ja que no em va arribar la invitació. Em porto molt bé amb el Sr Folguera i lloo la seva gran feina, però, encara que també sóc membre de la Mutualitat, ningú em va dir res"

"Jo no estic molest amb la Federació Catalana ni amb ningú. Tinc el número personal del president Subies i tenim una Mutualitat modèlica amb personal que ja volguessin uns altres. Sempre hem rebut un bon tracte, però si el nostre candidat no fos Villar, no crec que tingués cap problema. Villar ha de donar pas a noves idees"

ALBERTO PRIETO (President Santfeliuenc)

"La informació de la qual disposem ens arriba molt dispersa i crec que ens toca esperar. No sé els temps que corresponen perquè ens enviïn els diners que marca el Decret, però estigui qui estigui ens arribarà"

Alberto Prieto, president del Santfeliuenc/ FOTO: CLUB

Alberto Prieto, president del Santfeliuenc/ FOTO: CLUB

"No tinc informació de Jorge Pérez, no el conec. Crec que Villar és una de les potències mundials del futbol i cal estar agraïts des de la Federació Catalana"

JOAN PAU PÉREZ (President Palamós)

"Tot això és un tema polític que no segueixo molt. El que cal demanar és un règim general especial per als jugadors i això ningú ho fa. Tots hem de buscar una solució ràpida". "No he fet molt cas a tot això que es diu de les quantitats, ja que donar expectatives és molt fàcil i fer-les, molt difícil. La unió dels clubs és fonamental, ja que tant Pérez com Villar van a la seva"

"Tants 'cants de sirena' no ho veig clar. Villar no ha estat dolent per la Federació Catalana, però tampoc sabem com són els altres. Pérez ha estat més de 30 anys amb Villar no? Qui diu que no és més del mateix"

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies