logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El Santboià s'uneix al dolor de París

Publicat per: redaccio 16 de novembre de 2015


Va ser un detall més del futbol català com ha tingut tota la societat per totes les víctimes del cruel atemptat a París d’aquest divendres passat, però un gran detall. El Santboià va rescatar la seva samarreta centenària

Samarreta Centenaria del Santboià/ FOTO:

Samarreta Centenaria del Santboià amb colors semblants a la bandera francesa/ FOTO:  @FClubSantboia

El partit entre el Santboià i el Vista Alegre no passarà a la història encara que sempre quedarà per al record el gran detall que la directiva que presideix Ramon Andreu ha tingutamb totes les víctimes del cruel atemptat de París. Rescatar la samarreta del Centenari, ja que els seus colors coincideixen amb la bandera francesa, i lluir-la aquest passat diumenge és un gest de solidaritat admirable.

Afectats com tot el futbol català i com tota la societat mundial, l'equip de Juan Camilo Vázquez no va poder passar de l'empat davant el Vista Alegre encara que això és el de menys.

Mostrar aquesta samarreta al món i guardar un minut de silenci mereix un gran aplaudiment a aquesta entitat modèlica del Baix Llobregat.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies