logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El Sabadell torna a la feina pendent del play-off

Publicat per: Jordi Grifol 25 de maig de 2020


El conjunt vallesà va aprofitar la fase 1 per tornar a exercitar-se al terreny de joc, encara que de manera individual. La RFEF ja ha validat les classificacions i el CE Sabadell disputarà el play-off

@JordiGrifol
Sabadell, coronavirus

Arrenca una 'nova' temporada' amb la vista posada en l'ascens/ FOTO: CE Sabadell

Ha arribat la fase 1 i han tornat els entrenaments a la Nova Creu Alta. Molt atípics i diferents als habituals, això sí. Els futbolistes han anat arribant a l'estadi en parelles, se'ls ha pres la temperatura i han pogut exercitar-se a les ordres del preparador físic, Xavi Moñino, en una zona prèviament desinfectada, seguint de forma estricta el protocal indicat per la federació espanyola.

Després d'exercicis previs, els futbolistes han pogut tornar a trepitjar la gespa de l'estadi arlequinat, encara que fos de manera individual i assegurant el distanciament social. Per realitzar entrenaments en grup, caldrà esperar a que l'àrea metropolitana passi a la fase 2, fet que no s'espera fins d'aquí 15 dies mínim.

Hi ha diverses comunitats de l'Estat que ja són en fase 2, amb la qual cosa, els equips d'aquestes zones que participen en el play-off podran començar a entrenar en grup abans. Això, pot ser significatiu alhora de preparar les eliminatòries.

Justament aquest dilluns, la federació espanyola ha validat les classificacions tal i com van acabar abans de la suspensió de les mateixes, determinant així que el CE Sabadell, la UE Cornellà i el FC Barcelona B disputaran el play-off d'ascens, pel qual encara no hi ha data, però el sorteig de la primera eliminatòria segueix en peu, el 8 de juny.

Sabadell, Segona B

Tasques de desinfecció a la Nova Creu Alta / FOTO: CE Sabadell

 

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies