logo
BarnaPorters Fiatc

Compartir en facebook Compartir en twitter Compartir en google+ Compartir en pinterest Compartir en likedin Compartir en WhatsApp

El Reddis aposta per un prematur canvi d'entrenador

Publicat per: redaccio 24 de setembre de 2015


Miquel Aguza, expreparador físic de diferents equips com Nàstic, Reus o Llagostera agafa l'objectiu de redreçar la situació del club a nivell esportiu

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
Miquel Aguza, a la dreta, a la seva presentació com a tècnic / FOTO: cfreddis.cat

Miquel Aguza, a la dreta, a la seva presentació com a tècnic / FOTO: cfreddis.cat

El CF Reddis de Primera Catalana grup 2 canvia d'entrenador. Els mals resultats han forçat al club a prendre una decisió. Dimecres, club i entrenador rescindien el contracte del tècnic després que el club sumés 0 punts sobre 9 possibles.

El Reddis, ha estat el primer club, un cop començada la lliga -recordem que Catllar a pretemporada va canviar fins a dues vegades d'entrenador- que canvia de míster. Només tres partits de marge li han donat a Gregori Rodríguez, que arribava a l'estiu provinent de Quarta Catalana (Borges del Camp).

El Reddis, que a l'estiu havia vist com el seu conveni de filiació amb el Reus Deportiu es trencava va tenir molts problemes per a tirar endavant i a la jornada 3 ja fa marxa enrere de decisions preses. El seu substitut, després d'haver sonat noms com Javi Cañas, serà Miquel Aguza, llicenciat en INEFC i entrenador titulat.

Aguza Ha estat en diferents equips com preparador físic (Nàstic, Llagostera, Reus). Amb 38 anys, Aguza arriba a un acord amb el club blanc-i-blau per buscar intentar capgirar una situació avui dia complicada.

futbolcatalunya.com Copyright @ 2010-2019
redaccio@futbolcatalunya.com

Avis Legal Política de Privacitat Politica de Cookies